Boeken

Boeken die vernieuwend zijn die ECHT iets toevoegen aan de herkauwende stapels boeken, komen in onze winkel terecht.

Boeken
 • Je puber goed op pad
  Snel bekijken

  Een Hondenleven Lang......

  € 36,95

  De meeste puppyboeken eindigen met ‘rond de leeftijd van zes maanden begint de pubertijd’. Maar wat doe je als je pup een puber is geworden? In ‘Je puber goed op pad’ nemen osteopaat Martine Burgers en hondentrainer Sam Turner je mee in de wereld van je puberhond. Een aanvulling op je boekenkast; dergelijke praktische, informatieve, bruikbare boeken zijn er niet (of erg weinig).

  Uit voorraad leverbaar
 • Elke pup een goede start
  Snel bekijken

  Een Hondenleven Lang......

  € 36,95

  Een Hondenleven lang fysiek en mentaal in balans. deel 1. Krijg je bijna een pup of heb je net een pup in huis? Dan is dit een geweldig boek met praktische handvatten. Geschreven door hondentrainer Sam Turner en osteopaat Martine Burgers.

  Uit voorraad leverbaar
 • Een Hondenleven Lang... Deel 3: Je senior vervolgt zijn weg
  Snel bekijken

  Een Hondenleven Lang......

  € 36,95

  Pup, puber, volwassen hond, senior en bejaarde viervoeter. Elke periode in een hondenleven wordt gekenmerkt door zijn eigen specifieke behoeftes, mogelijkheden en valkuilen. Met dit boek beschrijven osteopaat Martine Burgers en hondentrainer Sam Turner levensfases waar nog maar weinig over geschreven is, namelijk de periodes van volwassenheid, senior zijn en bejaard worden.

  Uit voorraad leverbaar
 • Een Hondenleven Lang... Deel 4: De hond als atleet
  Snel bekijken

  Een Hondenleven Lang......

  € 36,95

  Er wordt steeds meer met honden gesport en er worden steeds meer verschillende hondensporten aangeboden. Agility, flyball, hoopers, canicrossen, de mogelijkheden om actief met je viervoeter bezig te zijn, zijn eindeloos! De hond wordt daarmee wel steeds minder 'gewoon huishond' en steeds meer een hondenatleet. Met dit boek beschrijven osteopaat Martine Burgers en hondentrainer Sam Turner hoe een atleet gezond groot laten groeien, voorbereiden op de sport en blessurevrij houden.

  Uit voorraad leverbaar
 • Hersenwerk voor honden - zo...
  Snel bekijken
  • Nieuw

  Hersenwerk voor honden - zo...

  € 34,95

  EINDELIJK IS HET BOEK ER DAN!!!

  Echt goed hersenwerken is beter dan alle puzzels bij elkaar... en GOEDKOPER! Je leert namelijk met huis-tuin-en-keukenspulletjes uitdagingen voor jouw hond te bedenken. Dit boek is de complete bijbel over hersenwerk: herken welk type jouw hond is en pas daar je puzzel op aan, let op specifieke dingen en leer wat de beste puzzel voor JOUW hond is. Elke hond is anders ;-) en kom je er niet uit, maak dan een afspraak bij 1 van de vele opgeleide begeleiders en professionals!

  Uit voorraad leverbaar
 • Leer jouw huisdier...
  Snel bekijken
  • Nieuw

  Leer jouw huisdier...

  € 29,99

  Dit geweldige boek neemt je aan de hand om jouw hond beter te leren kennen en daardoor misschien wel nog beter aan te kunnen voelen wat je hond nodig heeft.

  Dierenartsen Aleid Hillebrand en Eric Laarakker bespreken jouw huisdier aan de hand van de Vijf Elementen – een duizenden jaren oude stroming binnen de Traditionele Chinese Geneeskunde. Wanneer je de sterke en minder sterke kanten van je dier leert kennen, kun je het beter begrijpen, trainen en zo nodig de juiste extra aandacht geven die ten goede komt aan zijn welzijn en gezondheid. Je huisdier zal je dankbaar zijn!

  Uit voorraad leverbaar