Je hond opvoeden met de connectiemethode

Dit is weer zo'n bijzonder mooi boek, waarbij de connectie met je hond wordt versterkt. Je gaat anders naar je hond kijken en krijgt oog voor wat hij nodig heeft. Vertrouwen is de basis van een goede band met je hond.

€ 24,95
Uit voorraad leverbaar.

 

Verzending binnen 4 werkdagen!

 

Gratis verzending v.a. €75

 

Bel voor advies: 0522-440512

Je hond opvoeden met de connectie-methode - Geert Debolster

Ontwikkel een natuurlijke en diepere band met je hond dankzij vriendelijke en geweldloze communicatie. Een hond die opspringt, aan de riem trekt of voortdurend blaft: geen enkele hondenliefhebber wil dat. Maar wist je dat zulk gedrag eigenlijk heel normaal is?

Zo springt je hond op om je liefdevol te begroeten, trekt hij aan de riem omdat hij zich gespannen voelt en blaft hij omdat hij zijn gevoelens aan je probeert duidelijk te maken.

Je hond bedoelt het niet slecht, maar helaas interpreteren veel hondeneigenaren dat wel zo.

In dit boek legt hondengedragsexpert Geert De Bolster uit hoe je aan de hand van de connectie-methode een diepere band ontwikkelt met je hond, niet door het ongewenst gedrag te bestraffen, maar door het beter te begrijpen. Leer op een hond-vriendelijke, geweldloze manier communiceren met je hond door onder meer een goede leider voor hem te zijn en aan zijn vijf basisbehoeften te voldoen. Verder krijg je concrete tips en adviezen over hoe je een puppy opvoedt, hoe je een puberende hond goed ondersteunt en hoe je omgaat met probleemgedrag zoals ongehoorzaamheid en agressie. Dankzij deze unieke methode zal je hond zich ontwikkelen tot een sociaal en gelukkig huisdier waarmee je met plezier samenleeft.

connectiemethode
2 Items