• Momenteel niet leverbaar. Bel ons voor actuele levertijd!

Een Hondenleven Lang... Deel 1: elke pup een goede start

Een Hondenleven lang fysiek en mentaal in balans. deel 1. Krijg je bijna een pup of heb je net een pup in huis? Dan is dit een geweldig boek met praktische handvatten. Geschreven door hondentrainer Sam Turner en osteopaat Martine Burgers.

€ 36,95
Momenteel niet leverbaar. Bel ons voor actuele levertijd!

 

Verzending binnen 4 werkdagen!

 

Gratis verzending v.a. €75

 

Bel voor advies: 0522-440512

Een hondenleven lang fysiek en mentaal in balans. Elke pup een goede start.

Krijg je bijna een pup of heb je net een pup in huis? Dan wil je hem uiteraard de best mogelijke start geven in zijn jonge leven. ‘Elke pup een goede start’ bied je praktische handvatten om je pup goed te laten functioneren in onze maatschappij en in jouw gezin. Door de handige oefeningen voor alle fases in de puppyperiode, geeft dit boek jou en je pup de allerbeste start! Vanuit verschillende invalshoeken geven osteopaat Martine Burgers en hondentrainer Sam Turner je alle inzichten in de ontwikkeling van je pup.

 

‘Kijk naar je hond en leer wat deze nodig heeft’

Is het centrale thema in de behandelingen, lessen en workshops die zij geven. Hun positieve en vernieuwende manier van werken zorgt voor harmonie tussen hond en begeleider. Met dit boek leg je de basis voor een levenlang plezier. De oefeningen worden geïllustreerd met duidelijke foto’s en praktische tips. Deze zijn zo opgebouwd dat je de oefening gemakkelijk aan kunt passen aan de (lichamelijke) mogelijkheden van jouw pup in elke fase.

 

‘Elke pup een goede start’

Is het eerste deel in een driedelige serie. Het boek biedt informatie over het waarom van een bepaalde oefening, geeft uitleg over hoe honden leren en hoe hun lichaam zich ontwikkelt in die belangrijke eerste zes maanden.

 

Productinformatie:

Auteur Martine Burgers, Sam Turner

Uitgeverij Edicola

Hardcover met illustraties

Taal Nederlands

Afmetingen  25x259x196 mm

Gewicht 1,05 kg

1e Druk 

ISBN  9789491172816

Hondenleven-1_pup

Je bent misschien ook geïnteresseerd in