Bijdrage verzendkosten voor levering buiten Nederland

Woont u buiten Nederland? Dan kunt u natuurlijk ook bij ons bestellen.

De bijdrage in de verzendkosten voor levering naar België, Duitsland en Luxemburg bedraagt € 12,50. De levertijd bedraagt ca. 2 werkdagen.

Voor Denemarken, Frankrijk, Italie, Oostenrijk, Spanje, Engeland en Zweden berekenen wij de onderstaande tarieven van TNT:

 

 00-02 kg   € 13,50
 02-05 kg     € 19,50
 05-10 kg     € 24,50
 10-20 kg    € 34,50 
 20-30 kg    € 40,00

Als u het land van de bestemming van het pakket intoetst bij uw adresgegevens ziet u een overzicht met bovenstaande kosten van de verzending.

Voor de kosten van verzending naar andere landen informeren wij u graag per telefoon (0522-440512) of per e-mail: info@dandydog.nl.

Betalen vanuit het buitenland

Betalen vanuit het buitenland kan met uw creditcard of middels vooruitbetaling. 

Vooruitbetaling

Wij verwerken uw bestelling en sturen u dezelfde of eerstvolgende werkdag een e-mail met daarin de gegevens die u nodig heeft voor het verrichten van uw betaling. Wij versturen uw bestelling zodra het geld op onze rekening is bijgeschreven. Als u gebruik maakt van internetbankieren en het geld per omgaande aan ons overmaakt, kunnen wij uw bestelling vaak binnen 2 dagen versturen. De levertijd is afhankelijk van het land waarin u woont. Voor zendingen naar België, Duitsland en Luxemburg geldt over het algemeen een levertijd van 2 dagen na ontvangst van uw betaling.

Ideal

Als u een lopende bankrekening heeft bij een Nederlandse bank waarmee u kunt internetbankieren, kunt u ook met Ideal betalen. U wordt in het besteltraject doorgelinkt naar de betaalpagina van uw eigen bank en de betaling gaat net als een betaling die u verricht met internetbankieren. Snel, vertrouwd en makkelijk en uw bestelling wordt dezelfde of eerstvolgende werkdag direct verzonden.

Retourzending

Onze gratis pas-thuis-retourservice geldt niet voor zendingen van en naar het buitenland; de kosten voor retourzending vanuit andere landen dan Nederland dient u zelf te voldoen.