Veilig betalen met iDeal, MasterCard, VISA of AfterPay

of via uw eigen internetbankieren

Wij bieden u de mogelijkheid om uw bestelling te betalen met iDeal, MasterCard, VISA, AfterPay (vanaf €35,-) of zelf overboeken op een moment dat het u past. LET OP: bij overboeking wordt uw order maximaal 5 dagen voor u gereserveerd!! Daarna komt uw bestelling te vervallen.

Doordat wij een SSL certificaat gebruiken, geeft u dat de zekerheid dat alle betaling via een beveiligde verbinding gaan; dus geen pottekijkers!

Mocht u desondanks toch liever niet digitaal betalen, mag u uw bestelling ook afhalen en contant betalen in onze winkel.

Afterpay 

belangrijke informatie

Achteraf betalen voor Nederlandse consumenten (vanaf €35,-

AfterPay voert voor www.dandydog.nl  het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht van AfterPay via de AfterPay App kunt inzien en betalen. Met de AfterPay App regel je dit veilig en heel eenvoudig op je smartphone. In de online omgeving MijnAfterPay kun jij jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via push notificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Je kunt bij www.dandydog.nl achteraf betalen tot een bedrag van €150,-  als je voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Ben je al bekend bij AfterPay dan kun je betalen tot een bedrag van €250,-. Ter goedkeuring van jouw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk jouw bestelling betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.