Verzenden & Retourneren

STANDAARD VERZENDING met PostNL  -  €7,50 > GRATIS VANAF €75,-*

We doen er alles aan uw bestelling zo snel mogelijk in orde te maken en te verzenden, normaliter binnen 5 werkdagen (= ma t/m vr). Het pakket wordt naar u thuis verzonden; eventueel kan het pakket bij uw buren worden afgegeven.

*België en Duitsland gratis vanaf €95,- (onder €95,- €9,50)

Indien het product het toelaat kunt u ook kiezen voor Brievenbuspakketje (alléén binnen NL); deze optie zal vanzelf verschijnen bij de verzendopties, wanneer een product geschikt is; let op: indien er een ander product toegevoegd wordt dat NIET door de brievenbus kan, wordt een normale pakketzegel gerekend! Ook dit gebeurt automatisch.


BESTELLING OPHALEN

U kunt uw bestelling (op afspraak) ophalen in onze winkel te Ruinerwold; deze optie kunt u kiezen tijdens de afrekenprocedure.

Zodra uw pakket gereed is zullen wij contact met u opnemen om daarover een afspraak te maken.

RETOURNEREN

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.

Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,50 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, moet het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@dandydog.nl.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen, na het ontvangen van uw retour, terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

OUTLET producten kunnen niet worden geretourneerd. U herkent een outlet-product aan OUTLET voor of achter de naam van het product. Deze producten gaan veelal onder kostprijs weg.

Leest u hiervoor ook onze algemene voorwaarden

CARRY IN GARANTIE
Als er onverhoopt iets stuk gaat, wat niet door een hond gesloopt is of door invloeden van buitenaf is gebeurd, kunt u het product terug sturen (op eigen kosten). U ontvangt dan een vervangend product, gratis toegestuurd. Dit is altijd eerst in overleg met ons en onderbouwd middels duidelijke foto's en/of filmpjes.
Neem dus eerst contact op via info@dandydog.nl.