Verzenden & Retourneren

STANDAARD VERZENDING met PostNL  -  €7,50 > GRATIS VANAF €55,-*

Elke werkdag (maandag t/m vrijdag) worden de bestellingen van die dag verzonden. Voor 15u besteld is ook bijna altijd de volgende werkdag in huis. Het pakket wordt naar u thuis verzonden; eventueel kan het pakket bij uw buren worden afgegeven. De DHL medewerker zal ik dat laatste geval een briefje bij u in de bus doen bij welke buren het pakket is afgegeven. Gratis vanaf €55,-

*België en Duitsland gratis vanaf €75,- (onder €75,- €11,50)

Indien het product het toelaat kunt u ook kiezen voor Brievenbuspakketje; deze optie zal vanzelf verschijnen bij de verzendopties, wanneer een product geschikt is; let op: indien er een ander product toegevoegd wordt dat NIET door de brievenbus kan, wordt een normale pakketzegel gerekend! Ook dit gebeurt automatisch.


BESTELLING OPHALEN

U kunt uw bestelling (op afspraak) ophalen in onze winkel te Ruinerwold; deze optie kunt u kiezen tijdens de afrekenprocedure.

Zodra uw pakket gereed is zullen wij contact met u opnemen om daarover een afspraak te maken.

RETOURNEREN

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.

Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,50 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@dandydog.nl.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen, na het ontvangen van uw retour, terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Leest u hiervoor ook onze algemene voorwaarden

CARRY IN GARANTIE
Als er onverhoopt iets stuk gaat, wat niet door een hond gesloopt is of door invloeden van buitenaf is gebeurd, kunt u het product terug sturen (op eigen kosten). U ontvangt dan een vervangend product, gratis toegestuurd. Dit is altijd eerst in overleg met ons en onderbouwd middels duidelijke foto's en/of filmpjes.
Neem dus eerst contact op via info@dandydog.nl.