Om je beter van dienst te zijn maakt Dandy Dog gebruik van cookies.
Verberg deze melding
close

Verzenden & Retourneren

Standaard verzenden met PostNL of DHL  -  €6,95

Elke werkdag (maandag t/m vrijdag) verzenden wij de bestellingen van die dag. Voor 16u besteld is ook bijna altijd de volgende werkdag in huis. Het pakket wordt naar u thuis verzonden; eventueel kan het pakket bij uw buren worden afgegeven. De PostNL medewerker zal ik dat laatste geval een briefje bij u in de bus doen bij welke buren het pakket is afgegeven. Gratis vanaf €55,- (België en Duitsland gratis vanaf €75,-)

Indien het product het toelaat kunt u ook kiezen voor Brievenbuspakketje; deze optie zal vanzelf verschijnen wanneer een product geschikt is; let op: indien er een ander product toegevoegd wordt dat NIET door de brievenbus kan, wordt een normale pakketzegel gerekend! Ook dit gebeurt automatisch.

Ophalen in onze showroom

Uiteraard kunt u uw spullen ook ophalen bij ons in Ruinerwold (DR). Zodra uw pakket gereed is zullen wij contact met u opnemen om daarover een afspraak te maken.

U KUNT PINNEN IN ONZE SHOWROOM EN BIJ ONZE STAND OP DE DIVERSE EVENTS WAAR WE KOMEN.

Retourneren

Wanneer u onverhoopt toch niet helemaal tevreden bent kunt u uiteraard de bestelling, of delen er van, binnen 30 dagen terug sturen. Gebruik hiervoor het retourformulier welke hier te downloaden is.

Het retour sturen van artikelen is voor uw eigen rekening, echter komen wij u daarin tegemoet, en koppelen aan uw account een code waarmee u een volgende bestelling vanaf €40,- gratis kunt laten verzenden (voor België en Duitsland vanaf €60). We crediteren uw aankoopbedrag binnen 10 dagen, wanneer de artikelen in goede staat bij ons zijn aangekomen. Leest u hiervoor ook onze algemene voorwaarden

LET OP: Producten welke in de categorie OUTLET zijn gekocht, worden wel teruggenomen, maar komen niet in aanmerking voor onze hierboven genoemde tegemoetkoming; het retourneren is geheel voor uw eigen rekening.

Het bedrag wordt gecrediteerd, minus onze initiële verzendkosten; OOK indien de originele order boven €55,- lag en na creditering niet meer.

Belt u gerust 0522-440512 of mail ons op klantenservice@dandydog.nl

Wij zien u graag tevreden!