Meer over ons

Het idee voor Dandy Dog is ontstaan door bevindingen vanuit mijn (Maaike Aanraad) hondengedragstherapie praktijk, waar best veel van de problemen voortkomen uit verveling en mentale onderstimulatie (oftewel verveling) - maar ook uit stress!

Ik ging op zoek naar leuke uitdagende dingen voor honden en ontdekte al snel dat ik erg ver over de grens moest. Dan was het uiteindelijk voordeliger meer in te kopen en kwam mijn partner Erna in 2012 met het idee om een 'webshopje' te beginnen. Dat groeide al vlot uit tot een leuk, uitgebreid maar eigenwijs assortiment... en dat is zo gebleven tot op heden!

Door onze jarenlange ervaring met honden, het trainen ervan en werken er mee, hebben wij dit concept bedacht voor een leuker hondenleven. De producten in onze webshop zijn stuk voor stuk getest en goed bevonden (anders staan ze er niet in). Dit ziet u direct terug in onze zorgvuldig geselecteerde collectie - en dan nog kunnen we later besluiten (door feedback van onze klanten) dat we iets niet langer zullen aanhouden.

Voor een leuker hondenleven

Bij het inkopen van speelgoed kijken we eerst of iets verrijkend is voor de hond: de meeste honden leiden een saai bestaan en mentale uitdaging kan iets van die verveling wegnemen; ook honden die moeten revalideren en daardoor niet veel van hun energie kwijt kunnen, hebben baat bij speeltjes waarbij ze mentaal worden uitgedaagd. De speeltjes en spellen in onze winkel zijn bedoeld om jouw hond een leuker leven te geven. De geselecteerde producten zijn duurzaam en/of innovatief, wat wil zeggen dat ze tegen een stootje kunnen en/of zo vernieuwend zijn dat we ze MOETEN hebben.

Onze toegevoegde waarde?

Een beetje een eigenwijs assortiment ;-) en doordat wij op voorhand de producten testen, weten we toch al best goed wat de zwakke plekken zijn van dat product en waar je rekening mee moet houden. Het mooie is dat ons testpanel zich uitspreid over een aantal collega-trainers / gedragscoaches met ieder weer een heel eigen publiek en feedback! Hoe volledig wil je iets hebben ;-)

Kortom: We doen niet aan tierelantijntjes, leuke printjes of kleertjes voor de hond, maar richten ons op oerdegelijk, praktisch, bruikbaar en duurzaam. We staan achter de producten die wij verkopen, kunnen je er bijna alles over vertellen dus heb je nog vragen BEL ONS!

Maar... KEN JE HOND en pas je keuze voor speelgoed op hem/haar aan en ga niet alleen voor leuk - dat leuke ziet de hond misschien heel anders!