Om je beter van dienst te zijn maakt Dandy Dog gebruik van cookies.
Verberg deze melding
close

Meer over ons

Het idee voor Dandy Dog is ontstaan door bevindingen vanuit mijn hondengedragstherapie praktijk, waar best veel van de problemen voort komen uit verveling en mentale onderstimulatie (oftewel vervelingdit is niet in alle gevallen van toepassing uiteraard) - maar ook uit stress! Wij proberen met ons assortiment elke hond een leuk leven te bieden.

Door onze jarenlange ervaring met honden, het trainen ervan en werken er mee, hebben wij dit concept bedacht voor een rijker hondenleven. De producten welke u in onze webshop treft, zijn stuk voor stuk getest en goed bevonden (anders staan ze er niet in). Dit ziet u direct terug in onze zorgvuldig geselecteerde collectie - en dan nog kunnen we later besluiten (door feedback van onze klanten) dat we iets niet langer zullen aanhouden.

Voor een rijker hondenleven

Bij het inkopen van speelgoed kijken we eerst of iets verrijkend is voor de hond: de meeste honden leiden een saai bestaan en mentale uitdaging kan iets van die verveling wegnemen; ook honden die moeten revalideren en daardoor niet veel van hun energie kwijt kunnen, hebben baat bij speeltjes waarbij ze mentaal worden uitgedaagd. De speeltjes en spellen in onze winkel zijn bedoeld om jouw hond een leuker leven te geven. De geselecteerde producten zijn duurzaam en/of innovatief, wat wil zeggen dat ze tegen een stootje kunnen en/of zo vernieuwend zijn dat we ze MOETEN hebben.

Wij proberen jou ook altijd als eerste op de hoogte te brengen van nieuwe uitdagingen op de markt!

Onze toegevoegde waarde?

Waar mogelijk leveren wij ook een uitgebreide beschrijving bij producten, zodat je zo optimaal mogelijk gebruik kunt maken van dat product. doordat wij op voorhand de producten testen, weten we toch al best goed wat de zwakke plekken zijn van dat product en waar je rekening mee moet houden. Het mooie is dat ons testpanel zich uitspreid over een aantal collega-trainers / gedragscoaches met ieder weer een heel eigen publiek en feedback! Hoe volledig wil je iets hebben ;-)

Kortom: wij staan achter de producten die wij verkopen, kunnen je er bijna alles over vertellen dus heb je nog vragen BEL ONS! Maar... KEN JE HOND en pas je keuze voor speelgoed op hem/haar aan en ga niet alleen voor leuk - dat leuke ziet de hond misschien heel anders!