Lijst van producten op merk Klambu dogcare

 • Klambu Aloë Vera Milde Shampoo 250 ml
  Snel bekijken

  Klambu Aloë Vera Milde...

  € 17,95

  Milde shampoo voor honden op basis van Aloë Vera en honing. Bijzonder effectief tegen jeuk. De huid wordt op milde, natuurlijke wijze gereinigd en gekalmeerd zonder de natuurlijke zuurgraad van de huid aan te tasten. Het hoge gehalte aan Aloë Vera in dit product zorgt voor onmiddellijke verkoeling, stopt de jeuk, werkt aseptisch en helpt schilfervorming voorkomen.

  Uit voorraad leverbaar
 • Klambu Aloë Vera Pure Gel 250 ml
  Snel bekijken

  Klambu Aloë Vera Pure Gel...

  € 20,95

  95% Pure Aloë Vera Pure Gel kalmeert en herstelt de huid op basis van natuurlijke ingrediënten. Geschikt voor de behandeling van diverse huidproblemen bij de hond zoals geïrriteerde huid, “hot spots” en insectenbeten. Vermindert de jeuk bij allergieën, kalmeert de huid en herstelt aangedane plekken.

  Uit voorraad leverbaar
 • Klambu Aloë Vera Pure Gel voor jezelf250 ml voor jezelf
  Snel bekijken

  Klambu Aloë Vera Pure Gel...

  € 20,95

  95% Pure Aloë Vera Pure Gel voor JEZELF . Verzorgt de huid op basis van natuurlijke ingrediënten, helpt de huid sneller herstellen. Werkt verzachtend, voedt en beschermt de huid bij prikkelingen van buitenaf bijv. door insectenbeten of zonnebrand.

  Uit voorraad leverbaar
 • Vetramil Honingzalf 10 ml
  Snel bekijken
  • Aanbieding!
  • -25%

  Vetramil Honingzalf 10 ml

  € 12,50 -25% € 9,38

  Goed smeerbare zalf op basis van honing en etherische oliën. De zalf werkt verzachtend en ondersteunt het herstellend vermogen van de huid.

  Uit voorraad leverbaar