Om je beter van dienst te zijn maakt Dandy Dog gebruik van cookies.
Verberg deze melding
close
Merken

Wij zijn wederverkoper van een groot aantal merken, waaronder de topmerken Hurtta, Ruffwear, Kyjen, Huggle Hounds, Nina Ottosson, Niggeloh, Kong, Safestix, Rogz for Dogz, Starmark, Chuckit, Clean Run, EQ DOG, Edgard & Cooper, Healty Dog, Carnis, WestPaw, Trixie, Tug-E-Nuf.

Merken  Er zijn geen producten in deze categorie.

Subcategorieën

 • K9 Connectables

  K9 Connectables maakt van mentale uitdaging een waar feestje! Onderling te koppelen en elke variant weer een andere uitdaging. Eén van onze favorieten, vanaf het begin!

 • Starmark

  Door de ervaring en technische kennis heeft Starmark geweldige en unieke producten ontwikkeld. o.a. Everlasting Treat FirePlug, Groovy, Chew Ball, Tetra Flex, Wheeler, de Bento Ball, Pickle Pocket, Jack. Onlangs is het assortiment versterkt met de Rubber Tuff en Treat Ringer producten voor de extra stevige kaken.

 • Caitec Dog Toys

  Caitec Dog Toys uit Amerika: Verrijkend, uitdagend, duurzaam... gewoon weer eens wat anders! We hebben een aantal mooie producten naar Nederland weten te halen: Chase 'n Chomp en Hero.

 • Chuckit

  Chuckit. Een Amerikaans merk dat bekend staat om zijn moderne en kwalitatieve speeltjes. Chuckit richt zich voornamelijk op apporteren, in de breedste zin van het het woord. Op het land of in het water, van werpstokken tot stuiterballen en dat alles in een mooi jasje. De Ultra Ball is 100x degelijker dan de sterkste tennisbal en ook nog eens beter voor het gebit ;-)

 • West Paw

  West Paw is de fabrikant van o.a. ZogoFlex en ZogoFlex Air de oersterke speeltjes, die ook nog eens mentale verrijking geven.

 • Outward Hound

  Outward Hound was vroeger Kyjen en staat garant voor leuke uitdagende producten voor honden. De filosofie achter het speelgoed, n.l. spelen doe je samen, maakt dat wij deze producten absoluut als aanvulling zien voor ons assortiment.

 • Hurtta

  Hurtta heeft jarenlang ervaring in het ontwikkelen van functionele hondentuigen en hondenkleding. De producten van Hurtta zijn uniek. De filosofie achter het ontwerp van Hurtta is dat het zoveel mogelijk ontworpen wordt naar de behoefte van de hond. Hurtta heeft veel onderzoek gedaan naar de manier van bewegen en het gedrag van hondenrassen. De kleding en tuigen zijn geproduceerd om het leven van de hond en baas comfortabeler en gemakkelijker te maken.

 • EQ DOG

  EQDOG een sportief merk uit Scandinavie met outdoor tuigen, backpacks, trainingstasjes. kortom een kwalitief hoogstaand hondenmerk voor de sportieve hond en baas. EQDOG gebruikt de nieuwste technologie uit de (buiten)sport industrie om kwalitatieve/innovatieve producten te ontwikkelen.

  Be your dogs best friend!

 • My Intelligent Dogs

  My Intelligent Dogs is een prachtig Oostenrijks merk met super uitdagende spellen voor honden, vervaardigd van mooi echt hout (geen MDF dat absoluut niet tegen vocht kan). Dit merk tilt de hondenpuzzels naar een hoger niveau. Moeilijker, uitdagender en gevarieerder dan veel andere puzzels voor honden.

 • Nina Ottosson

  DE naam als het om hersenspellen voor honden gaat. Begonnen met houten denkspellen voor honden is de complete serie nu ook in kunsstof gemaakt, wat (volgens ons) fijner is vanwege de afwasnbaarheid... en een stuk kleurrijker wat weer voor de baasjes leuk is. Door velen geïmmiteerd, nooit geëvenaard! Tenzij wij het op onze site zetten uiteraard ;-) dan mag u er van uit gaan dat het degelijk materiaal is.

 • Trixie

  Trixie bestaat al 40 jaar en heeft in die jaren een mooie prijs/kwaliteit assortiment samengesteld in oa. hondenpuzzels, uitdagend speelgoed, tuigen en lijnen en groot scala verzorgende artikelen.

 • Huggle Hounds

  HUGGLEHOUNDS! Een geweldig leuk nieuw merk in onze (web)winkel! Innovatief en uitvinder van o.a.: X-BRACE® technologie en RuffTex (meer informatie op onze site). Wij hebben o.a. Toys with Soles, RuffTex ZOO, de kekke ‘KNOTTIES’ en de ‘WILEY’-voerballen ons assortiment!

 • CleanRun & TugAway

  CleanRun & TugAway komt uit Amerika; sterke, uitdagende en motiverende trekspeeltjes met echt diverse soorten vachten: schaap, konijn, buffel, coyote, wasbeer, muskusrat, enz. Zeer uitdagend voor uw hond doordat de echter vachten nog steeds de eigen geur dragen, in tegenstelling tot nep-bont wat nergens naar ruikt.

 • Tug-e-Nuff

  Motiverende trekspeeltjes van Tug-e-Nuff uit Engeland zijn inmiddels ook razend populair in Nederland!

  Wij hebben een aantal speeltjes geselecteerd die een aanvulling zijn op onze reeds aanwezige vacht / bont collectie van CleanRun en TugAway.

 • Dandy Dog Originals

  Dandy Dog Originals zijn producten welke door ons zelf worden gemaakt. Denk bvb aan Tugtouwen, Dummies van Echte koeienhuid, tug-n-fetch en zo nog meer wat we in de toekomst willen gaan maken. Echte Hollandse makelij dus !

 • New Angle

  New Angle Pet Products maakt innovatieve hondenspeeltjes met meerdere functies. Met een leuk design en gemaakt van natuurlijk rubber om te apporteren, als voerbal, leuk waterspeeltje, stuiteren.  en in frisse kleurtjes.

 • Busy Buddy

  Busy Buddy van PetSafe heeft bezigheidsspeelgoed ontwikkeld, waarbij uw hond op een verantwoorde manier bezig wordt gehouden. De producten zijn gemaakt van natuurlijk rubber, zijn robuust en bijtbestendig. Uw hond wordt mentaal gestimuleerd en het werkt uitstekend bij een gewichtscontrole programma.

 • JW Pet

  JW Pet een geweldig merk uit Amerika die hondenspeelgoed ontwikkeld waarbij uitdaging en vermaak voor uw hond het uitgangspunt is.  Hersenwerkspeeltjes in diverse vormen van treat dispensers en krakende ballen.

 • Rogz for Dogz

  Als we over innovatieve producten praten is Rogz for Dogz uiteraard een grote speler. De geweldige vondst van de instant ID-tag (zonder graveren), de lighthouse (vuurtoren die drijft staand op het water) de Gumz (balletje en voerballetje in 1) en niet te vergeten de reflecterende tuigen (ook voor de kleintjes onder ons) en fancy lijnen met een hip motief. Kortom: Rogz is een merk dat u niet snel zult vergeten!

 • Edgard & Cooper

  Elke hond, elke dag

  Vers eten, is goed eten. Omdat we onze recepten volstoppen met de beste ingrediënten is Edgard & Cooper de perfecte keuze voor elke hond, elke dag.
  Door voeding met veel vers vlees (zoals de onze) heeft je hond geen ‘speciaal’ of aangepast dieet nodig om zich goed te voelen én er goed uit te zien. Wij doen er alles aan om al dat goede in élke kom Edgard & Cooper te stoppen. Zodat het de juiste keuze is voor élke hond.
 • Jolly Pets

  Jolly Pets speelgoed is gemaakt van duurzaam rubber. De producent van Jolly speelgoed besteed veel aandacht aan kwaliteit en duurzaamheid van de producten. Dit garandeert uren speelplezier voor uw hond.

 • Kong

  De Kong is een speelgoed voor alle rassen, gemaakt van bijna onverwoestbaar natuurlijk materiaal. Het is leerzaam, creatief on onverwoestbaar. Kong het beste speelgoed voor uw hond en een uitdaging voor iedere hond. De Kong geschiedenis: In 1976, ontwikkelde KONG de hoge standaard voor hondenspeelgoed waar prestaties en duurzaamheid bepalend waren. Vandaag de dag wordt KONG speelgoed enthousiast gebruikt en aanbevolen door dierenartsen, hondentrainers, gedragsbegeleiders en vele tevreden klanten wereldwijd. Miljoenen en miljoenen honden hebben bewezen dat KONG "THE WORLD'S BEST DOG TOY!" is.

 • Ruffwear

  Ruff Wear: garantie voor kwaliteit Het doel van Ruff Wear is het bieden van oplossingen waarmee mens en hond gezamenlijk sportieve activiteiten kunnen ondernemen. Ruff Wear ontwikkelt uitsluitend kwaliteitsproducten waarbij gebruik wordt gemaakt van de nieuwste inzichten en technologieën uit de outdoorsport. Veiligheid, bescherming, draagcomfort en gemak zijn de uitgangspunten voor de ontwikkeling van functionele artikelen voor de actieve hondeneigenaar. Alle producten zijn in de praktijk uitgebreid getest door kritische professionals in de meest extreme weersomstandigheden.

 • Carnis

  Carnis voor vitale viervoeters,  Natuurlijke Diervoeding en snacks. o.a. geperste hondenbroken (glutenvrij), KVV diepgevroren verse vleesworsten. houdbare worsten en eerlijke natuurlijke gedroogde snacks.

 • Healthy Dog natural food

  Healty Dog 100% natural food

 • Eat Slow Live Longer

  Eat Slow Live Longer maakt verschillende modellen anti schrokbakken. ideale voerbakken voor de schrokkers of gewoon voor de afleiding of hersenwerk.