Collar

Collar ontwikkelt sportieve, duurzame  hondenspeeltjes. Voor training of voor gewoon spel. O.a.  De Puller een sterke trek bijt ring en de Likers een zachte bal aan een koord.

2 uitspraken van Collar: Liker is not just a Ball  | Puller Dog Fitness Tool

Collar voor sterke sportieve hondenspeeltjes oa Puller en Liker Cord
 • Dog Puller trainings ring S - mini
  Snel bekijken

  Puller - de sterke...

  € 13,55

  De sterke trek-bijt-speel-ring van Collar is een fantastisch trainingsspeeltje voor de hond! Lichtgewicht en gemaakt van uniek materiaal dat heel sterk is. De Puller blijft drijven en is goed zichtbaar in het water (ook vanaf de kant). Voor gevarieerde training met je hond(en) leverbaar in MICRO, MINI , MIDI , STANDAARD en MAXI!

  Uit voorraad leverbaar
 • Liker Cord - ball with a cord
  Snel bekijken

  Liker Cord - ball with a cord

  € 7,95

  De LIKER Cord is een speeltje ontworpen om de motivatie van je hond te prikkelen. Het verzekert de veiligheid van je handen. Het koord is met rubber bedekt waardoor je extra grip krijgt en het doet je handen geen pijn. Het koord zorgt ook voor een veilige afstand tussen je hand en de tanden van je hond.

  Uit voorraad leverbaar
 • 5
  Snel bekijken

  Liker Ball - strong & soft

  € 6,25

  De LIKER Ball is niet zomaar een bal. Door de opvallende kleur is de bal altijd terug te vinden. Gemaakt van een zacht materiaal en lichtgewicht, maar extreem sterk. Blijft drijven op het water

  Uit voorraad leverbaar