Healthy Dog

Healty Dog 100% natural food.  Healty Dog Regular geperste hondenbrokken.

Een natuurlijke, tarwe glutenvrij complete hondenvoeding. Geschikt voor honden van alle leeftijden (vanaf 4 weken) en alle rassen. Extra hemoglobinepoeder toegevoegd als natuurlijke eiwitbron. van eiwit en zalmolie voor omega 3 en omega 6. Healty Dog adviseert iedere hond, -groot of klein- de Regular variant, tenzij de hond (tijdelijk) een andere behoefte heeft. Doorvoor heeft Healthy Dog nog 5 andere smakelijke varianten met meestal enkele kleine aanpassingen op de inhoud van de Regular.

Healthy Dog Natural Food
 • Healthy Dog Sport
  Snel bekijken

  Healthy dog Sport

  € 48,95

  Healty Dog Sport geperste hondenbrok. Een natuurlijke, tarwe glutenvrij complete hondenvoeding met een hoger eiwit en vetgehalte. Geschikt voor honden die extra moet presteren, die (kracht)sport beoefenen of drachtige en/of zogende teven of tijdens de rui - en/of herstelperiode.  Extra zalmolie voor omega 3 en omega 6 vetzuren.

  levertijd ong. 2 weken
 • Healthy Dog Regular
  Snel bekijken

  Healthy Dog Regular

  € 42,50

  Healty Dog Regular geperste hondenbrok. Een natuurlijke, tarwe glutenvrij complete hondenvoeding. Geschikt voor honden van alle leeftijden (vanaf 4 weken) en alle rassen. Extra hemoglobinepoeder toegevoegd als natuurlijke eiwitbron. van eiwit en zalmolie voor omega 3 en omega 6.

  Uit voorraad leverbaar
 • Healthy Dog ProBiotics
  Snel bekijken

  Healthy Dog ProBiotics

  € 48,50

  Healty Dog ProBiotics. de Regular variant met natuurlijke levende micro-organismen die de gezondheid bevorderen. Deze gezonde bacteriën helpen het immuunsysteem en de spijsvertering te bevorderen en de darmflora te verbeteren. Extra zalmolie  toegevoegd voor omega 3 en omega 6 vetzuren.

  Uit voorraad leverbaar
 • Healthy Dog Chicken & Rice
  Snel bekijken

  Healthy Dog Chicken & Rice

  € 46,95

  Healty Dog Chicken & Rice geperste hondenbrok. Een natuurlijke, tarwe glutenvrij complete hondenvoeding. Geschikt voor honden van alle leeftijden (vanaf 4 weken) en alle rassen. Extra toevoeging van zalmolie zorgt voor omega 3 en omega 6 vetzuren. 

  Momenteel niet leverbaar. Bel ons voor actuele levertijd!
 • Healthy Dog Puppy
  Snel bekijken

  Healthy Dog Puppy

  € 46,50

  Healty Dog Puppy. de Regular variant met een hoger eiwit- en vetgehalte ter bevordering van een gezonde, geleideijke groei en een lager Calcium- en fosforgehalte om spierverkramping tegen te gaan, m.n. voor groter(re) zware rassen. Extra hemoglobinepoeder toegevoegd als natuurlijke eiwitbron. van eiwit en zalmolie voor omega 3 en omega 6. 5 kg kleine brok, 15 kg normaal formaat brok.

  Momenteel niet leverbaar. Bel ons voor actuele levertijd!