Huggle Hounds

HUGGLEHOUNDS! Een geweldig leuk nieuw merk in onze (web)winkel! Innovatief en uitvinder van o.a.: X-BRACE® technologie en RuffTex (meer informatie op onze site). Wij hebben o.a. Toys with Soles, RuffTex ZOO, de kekke ‘KNOTTIES’ en de ‘WILEY’-voerballen ons assortiment!

Huggle Hounds nu ook in Nederland verkrijgbaar!!! geweldige sterke en leuke knuffels voor uw hond.
 • HuggleHounds Wiley | the Lady Bug
  Snel bekijken

  HuggleHounds Wiley | Bee &...

  € 14,95

  HuggleHounds WILEY the Lady Bug! Cool nieuw hondenspeelgoed!! Wiley is zacht maar sterk ... gemaakt van rubber en sterke nylon "benen '. Hij is ontworpen voor uren interactief plezierWiley kan kauwen, schudden, rukken en eindeloos stuiteren weerstaan. Je kunt zelfs voertjes in zijn lijf stoppen voor nog meer plezier!  Verkrijgbaar in 2 maten voor alle formaten honden!

  Momenteel niet leverbaar. Bel ons voor actuele levertijd!
 • HuggleHounds Wiley | Macho, Middlin & Mini
  Snel bekijken
  • Aanbieding!

  HuggleHounds Wiley - Macho,...

  € 11,95

  HuggleHounds WILEY Mini, Middlin & Macho! Cool nieuw hondenspeelgoed!! Wiley is zacht maar sterk ... gemaakt van rubber en sterke nylon "benen '. Hij is ontworpen voor uren interactief plezier. Wiley kan kauwen, schudden, rukken en eindeloos stuiteren weerstaan. Je kunt zelfs voertjes in zijn hoofd stoppen voor nog meer plezier! Verkrijgbaar in 3 maten voor alle formaten honden!

  Uit voorraad leverbaar
 • HuggleHounds Long & Lanky Zombies
  Snel bekijken

  HuggleHounds Long & Lanky...

  € 21,95

  Hugglehounds  Long & Lanky Zombies  zijn gemaakt  van zachte en duurzame corduroy pluche met Tuffut technologie ™. De knuffel is uitgevoerd met vijf piepertjes en de geknoopte armen en benen bieden veel worstelingen.  De knuffels zijn wasbaar in de machine.

   

  Momenteel niet leverbaar. Bel ons voor actuele levertijd!
 • HuggleHounds The Bride
  Snel bekijken

  HuggleHounds Frankenstein...

  € 21,95

  Hugglehounds Frankenstein & his Bride zijn, evenals de Long & Lanky Zombies, zijn gemaakt van zachte en duurzame corduroy pluche met Tuffut technologie™. De knuffel is uitgevoerd met piepertjes en de geknoopte armen en benen geven een extra dimensie in het spel.

  Momenteel niet leverbaar. Bel ons voor actuele levertijd!
 • HuggleHounds - TuffutLuxx Squirrel Toy
  Snel bekijken

  HuggleHounds - TuffutLuxx Toys

  € 21,95

  Hugglehounds TuffutLuxx Toys |  Alleen in de kop zit een beetje vulling en een subtiel piepje, de rest van het lijf is plat / leeg. Alle honden kunnen hier mee overweg! Voorzien van Tuffut Technology (zie onder voor meer info)

  Uit voorraad leverbaar