JW Pet

JW Pet een geweldig merk uit Amerika die hondenspeelgoed ontwikkeld waarbij uitdaging en vermaak voor uw hond het uitgangspunt is.  Hersenwerkspeeltjes in diverse vormen van treat dispensers en krakende ballen.

JW pet hondenspeelgoed voor mentale uitdaging
 • JW Hol-ee Roller Ball
  Snel bekijken

  Hol-ee roller - gatenbal -...

  € 4,25

  JW Hol-EE-Roller- Ball - Rubberen bal met gaten waardoor elke hond ze kan pakken, maar ook uitermate geschikt voor hersenwerk voor honden! diverse afmetingen!

  Helaas geen kleurkeuze mogelijk omdat wij ook variabel aangeleverd krijgen.

  Uit voorraad leverbaar
 • JW Crackle Head Ball
  Snel bekijken

  JW Crackle Head Ball

  € 6,29

  JW Crackle Head Ball | De bekende 'hol-ee ball' van JW met een petflesbal binnenin. Veel honden zijn gek op het gekraak dat een PET-fles maakt en dat in een omhulsel van rubber. Gegarandeerd speelplezier voor iedere hond.

  Uit voorraad leverbaar
 • Hole-EE- Football Rugby Gatenbal
  Snel bekijken

  Hole-EE - Football - Rugby-...

  € 4,75

  JW Hol-EE Football - Rugby Gatenball - de bal met gaten, waardoor elke hond ze kan pakken. 4 afmetingen en in 3 kleuren. Helaas geen kleurkeuze mogelijk

  Uit voorraad leverbaar
 • JW Treat Tower
  Snel bekijken
  • Momenteel niet leverbaar. Bel ons voor actuele levertijd!

  JW Treat Tower

  € 19,50

  JW Treat Tower | De traktatie toren van JW Pets is een interactief  traktiespeelgoed waar tijdens het spelen de brokjes willekeurig uit vallen. Vul de Treat Tower met de favoriete snoepjes van uw hond en door de draaibare schijven is het spel moeilijker of makkerlijker te maken. Doordat de onderkant verzwaard is komt de toren altijd weer rechtop te staan.

  Deze optie (kleur, gewicht, maat, etc.) is momenteel niet leverbaar. Pas uw keuze aan.
 • JW Hol-ee Bone met squeaky tennisbal
  Snel bekijken

  Hol-ee Bone met squeaky...

  € 10,95

  Duurzaam rubber speeltje met in het midden een tennisballetje.  Pakt makkelijk vast voor honden van alle maten. Het balletje piept wanneer er hard in knijpt.  Weer een leuke variant op de hol-ee gaten bal. 

  Uit voorraad leverbaar
 • JW Hol-EE Bottle
  Snel bekijken

  JW Hol-EE Bottle

  € 14,95

  JW Hol-EE Bottle | Honden die dol zijn op petflessen, maar ook lekker willen bijten op iets (en voor baasjes die graag iets langer met de fles willen doen, is dit een uitkomst. De bekende 'hol-ee ball' van JW maar dan met een petflesje binnenin.

  Uit voorraad leverbaar
 • JW Hol-ee Treat Ball
  Snel bekijken

  Hol-ee Treat Ball - JW Pets

  € 21,95

  Hol-ee Ball met daarin weer een traktatiebal. de manier om spelend beloond te worden. De traktatiebal binnenin rolt, schuift, draait en is door het slimme design een echte uitdaging voor de hond. Gemaakt van duurzaam kunststof in combinatie met duurzaam rubber waar JW om bekend staat. 

  Uit voorraad leverbaar
 • Hol-ee Squeakin Treat Ball - JW Pets
  Snel bekijken

  Hol-ee Squeakin' Treat Ball...

  € 12,75

  Een leuke samensmelting van de Hol-ee Rollers en een voerbal. Eén kant bevat een pieper voor apporteren en speelplezier, de andere kan bevat uitdagende ruimte voor traktaties. De snoepjes / voertjes / brokjes moeten echter niet al te klein zijn! Ook zonder voertjes is dit een heel leuk interactie speeltje.

  Uit voorraad leverbaar
 • Hol-ee Roller Football -...
  Snel bekijken

  Hol-ee Roller Football -...

  € 12,95

  JW Roller Football (rugby). Door zijn speciale vormgeving is de Hol-ee Roller Rugby Football zeer geschikt om traktaties in te stoppen en daarnaast is het speeltje makkelijk weg te gooien en te schoppen.

  Uit voorraad leverbaar