Kronch

Kronch spreek je uit als `Crunch`De engelse vertaling van kraken en het geluid dat iets maakt wanneer je iets krokants eet.

Henne Pet Food A / S is een Deens familiebedrijf met productiefaciliteiten in Outrup, Denemarken. De specialiteit is de productie van voedingsmiddelen voor honden en katten, gemaakt met echte verse zalm.

Vers, omdat Henne Pet Food de zalm rechtstreeks aan de deur geleverd krijgt van een goede buurman en zakenpartner, die een van Europa's meest toonaangevende producenten van zalm voor de voedingsindustrie is. De zalm is dus van een dermate hoge kwaliteit dat deze voor geschikt is voor consumptie.

"Het maken van diervoeders met respect voor de natuur en met liefde voor de dieren die we voeden"

kronch
 • Henne Zalmsnacks 100% zalm
  Snel bekijken

  Henne Zalmsnacks 100% zalm

  € 5,95

  Luxe lekkernij voor honden, Henne Kronch Zalmsnacks > bestaat voor 100% uit echte zalm en granenvrij.  Uw hond doet echt alles voor deze lekkernij!! Het geeft uw hond een gezonde, glanzende vacht. De lekkernij is rijk aan de belangrijke onverzadigde vetzuren Omega -3 en Omega -6 en aan makkelijk te verteren vis-eiwitten. Het heeft een hoge voedingswaarde, en bevat geen kunstmatige kleur- of smaakstoffen en geen vervangingsmiddel voor eiwitten.

  Uit voorraad leverbaar
 • Henne Zalmsnacks POCKET - 175gram
  Snel bekijken

  Henne Zalmsnacks POCKET -...

  € 11,95

  KRUIMELT NIET! Deze lekkernij voor je hond, Henne Kronch Zalmsnacks POCKET > bestaat voor 50% uit echte zalm en 50% aardappelmeel - zonder synthetische toevoegingen en conserveringsmiddelen. Deze variant met aardappelmeel is minder vet dan de originele (100% zalm) maar kruimelt ook veel minder!en daarom makkelijker mee te nemen in de jaszak.

  Uit voorraad leverbaar