West Paw

West Paw is de fabrikant van o.a. ZogoFlex en ZogoFlex Air de oersterke speeltjes, die ook nog eens mentale verrijking geven.

West Paw - ZogoFlex - Air en Rowdies
 • Zogoflex Tux - West Paw Design
  Snel bekijken

  Zogoflex Tux

  € 21,95

  De Zogoflex Tux is een leuke uitdaging! U vult het met KVV of u klemt een lekkere snack tussen de rubber wanden binnen in en laat uw hond zelf uitvinden hoe het lekkers er uit te krijgen. Perfect voor middelgrote en grote honden, hoewel de kleintjes er ook best veel plezier aan kunnen beleven ;-)  Verkrijgbaar in 3 kleuren in 2 maten!

  Uit voorraad leverbaar
 • Toppl van Zogoflex
  Snel bekijken
  • Momenteel niet leverbaar. Bel ons voor actuele levertijd!

  Zogoflex Toppl

  € 24,95

  De Zogoflex Toppl is een echte uitdaging! U stopt het voer of een lekkere snack tussen de rubber schotten binnen in en laat uw hond zelf uitvinden hoe de snack eruit te krijgen. Perfect voor kleine, grote EN slimme honden. De twee maten zijn zo vorm gegeven dat ze in elkaar passen; bestel dus een set voor de allerslimste honden!

  Momenteel niet leverbaar. Bel ons voor actuele levertijd!
 • Zogoflex Qwizl
  Snel bekijken

  Zogoflex Qwizl

  € 20,95

  De Zogoflex Qwizl

  Is een nieuwe leuke uitdaging! Je stopt het voer of een lekkere snack in de Qwizl en laat je hond zelf uitvinden hoe de snack eruit te krijgen. Perfect voor kleine, grote EN slimme honden.

  Uit voorraad leverbaar
 • Zogoflex AIR Wox
  Snel bekijken

  Zogoflex AIR Wox

  € 26,95

  De Zogoflex AIR Wox  is voor extra speelplezier! De Wox is gemaakt voor sjorspelletjes, apporteren, maar ook alleen mee te spelen. Het profiel zorgt voor extra grip voor zowel je hond en jezelf.  Door het Zogoflex Air materiaal kan je hond tijdens het vangen geen pijn aan zijn mond krijgen. De Wox drijft hoog op het water. Is verkrijgbaar in één maat (10cm) en drie kleuren, Roze, Turkoois en Geel.

  Uit voorraad leverbaar
 • Zogoflex Rumpus
  Snel bekijken

  Zogoflex Rumpus

  € 17,95

  De Zogoflex Rumpus is gemaakt voor knagers en sterke kauwers! West Paw’s Rumpus is zó sterk dat er wel wordt gezegd dat dit speeltje spierballen heeft. Door de drie bollingen, waarmee het speeltje lekker rolt en stuitert, houdt dit supersterke speeltje je hond flink bezig. leverbaar in 2 afmetingen en 3 kleuren.

  Uit voorraad leverbaar