Zogoflex AIR Wox

De Zogoflex AIR Wox  is voor extra speelplezier! De Wox is gemaakt voor sjorspelletjes, apporteren, maar ook alleen mee te spelen. Het profiel zorgt voor extra grip voor zowel je hond en jezelf.  Door het Zogoflex Air materiaal kan je hond tijdens het vangen geen pijn aan zijn mond krijgen. De Wox drijft hoog op het water. Is verkrijgbaar in één maat (10cm) en drie kleuren, Roze, Turkoois en Geel.

Mogelijke kleuren
€ 26,95
Uit voorraad leverbaar

 

Verzending binnen 2 werkdagen!

 

Gratis verzending v.a. €75

 

Bel voor advies: 0522-440512

De Zogoflex AIR Wox

De Zogoflex AIR Wox  voor extra speelplezier! de Wox is gemaakt voor sjorspelletjes, apporteren, maar ook alleen mee te spelen. Het profiel zorgt voor extra grip voor zowel je hond en jezelf.  Door het Zogoflex Air materiaal kan je hond tijdens het vangen geen pijn aan zijn mond krijgen.  Net als het andere Zogoflex materiaal is ook de Wox niet giftig maar wel 100% recyclebaar.

Zogoflex Air

Het Zogoflex Air speelgoed is van hetzelfde innovatieve materiaal gemaakt als het Zogoflex speelgoed, alleen dan met een geheel natuurlijke schuimmiddel geïnjecteerd. Dit maakt het Zogoflex Air speelgoed lichter, onzinkbaar en zachter. Doordat het speelgoed lichter is blijft hoger op water drijven en is het beter zichtbaar. Dit maakt wel dat het Zogoflex Air materiaal niet zo sterk als het Zogoflex materiaal, voor de fanatieke kauwers adviseren wij dus ook de Zogoflex Jive of Hurley. Al het Zogoflex speelgoed is 100% recyclebaar en geeft geen schadelijke stoffen af tijdens het gebruik.

De Wox is in één maat (10cm) en drie kleuren verkrijgbaar; Roze Turkoois Geel

Vaatwasmachinebestendig, daardoor makkelijk schoon te maken.

Let op: zoals bij ieder ander product, dient u uw dier bij het spelen met dit speelgoed in de gaten te houden.

WP-ZG-AIR-WOX-geel
2 Items