Om je beter van dienst te zijn maakt Dandy Dog gebruik van cookies.
Verberg deze melding
close
Op stap

Wandelen doen we allemaal met onze honden. De basisbenodigdheden staan in deze categorie: (traininings-)lijnen, halsbanden en tuigen. O.a. van de merken Hurtta, Rogz, Niggeloh, RuffWear, enz. Maar ook voor wandelingen hebben we een aantal zeer mooie producten...

Op stap  Er zijn geen producten in deze categorie.

Subcategorieën

 • Halsbanden

  Lederen, praktische, mooie, opvallende halsbanden voor alle honden.

 • Tuigen

  Een tuig is het fijnst als deze goed zit, dus kom altijd passen indien mogelijk!
  Daarnaast voor pups: Tuig op de groei kopen...>

  Je koopt bij mij een tuigje dat prima zit (dat maak ik voor jou in orde) en je gaat met je pup op pad. Wordt het tuigje te klein, maar het ziet er nog prima uit, kom dan je tuigje ruilen voor de volgende maat. Je krijgt bij inlevering van het tuig 25% van diens aanschafwaarde als korting op je volgende tuig! Hoe fijn is dat? Dus je koop een klein tuig van bvb €20,- > deze wordt te klein dus onbruikbaar > kom dan terug naar de winkel en we zoeken samen een nieuw tuig dat geschikt is (of een maat groter) > Stel dat deze €25,- kost, en je krijgt 25% van je eerste tuig als korting, betaal je wederom €20,-.

  De tuigen die retour komen worden geschonken aan goede doelen. Denk aan asiels, opvangstichtingen, dierenvoedselbanken.

 • Lijnen

  Alle soorten lijnen om te wandelen, trainen, speuren enz.

 • Veiligheid

  Zichtbaar zijn in het donker! Daar worden we ons steeds meer bewust van. Waarom dan niet ook dat stukje extra veiligheid voor uw hond? Dit kan al heel eenvoudig door een lampje aan zijn halsband of lijn te hangen, maar ook door uw hond een veiligheidshesje om te doen.

 • Identificatie

  Uiteraard is uw hond gechipt! Dit is verplicht sinds 1 januari 2012. Maar u kunt uw hond nog sneller terug krijgen wanneer er een ID Tag aan zijn/haar halsband hangt met uw telefoonnummer er op. Als uw hond wordt gevonden, zal men eerst het nummer op de penning bellen, voordat de politie, dierenambulance of andere instantie wordt gebeld om de hond op te halen. Scheelt geld èn u heeft uw hond sneller terug.

 • Bescherming

  Het lichaam van uw hond beschermen tegen regen en kou, maar ook zeker tegen oververhitting, is een must! Vooral de wat oudere honden hebben vaak last van stijve spieren en gewrichtspijn, waardoor een warm dek en/of bescherming tegen regen zeer welkom is. Honden die intensief sporten of tijdens het wandelen met warm weer, moeten ook snel weer af kunnen koelen: speciaal daarvoor hebben we koeldekens. Om de poten van uw hond te beschermen in perioden van sneeuw en pekel strooien, hebben we verschillende beschermende schoentjes, ieder weer met specifieke eigenschappen.

 • Even pauze