BioThane® Looplijn met handvat - 3 meter

BioThane® lijnen zijn hier de favoriet! Denk aan speurlijn, lange lijn, sleeplijn (bij gehoorzaamheidstraining). Makkelijk schoon te houden, neemt geen vocht op en ook nog eens oersterk en een goede grip. Daarmee geschikt voor zowel speuren, als ook aan een lange lijn trainen van bvb hier komen of honden die niet los mogen.

  • 12mm of 16 mm breed
  • 3 meter lang
  • met handvat
breedte/dikte
Mogelijke kleuren
€ 27,95
Uit voorraad leverbaar

 

Verzending binnen 5 werkdagen!

 

Gratis verzending v.a. €75

 

Bel voor advies: 0522-440512

BioThane® wordt veel gebruikt als vervanging van leer en nylon. Dat is o.a. doordat leer meer onderhoud vraagt; het kan uitdrogen, waardoor de kans op breken groot is en er kan schimmel op komen. Nylon kleuren vervagen best snel en kan gaan rafelen, waardoor het ook weer stevigheid verliest.

BioThane® speurlijnen (of ook wel lange lijnen en trainingslijn of sleeplijn genoemd) zijn oersterk, rafelvrij, een stevige kern met een mooie laag gekleurd kunststof rubber er omheen, welke niet vervaagt en in vele kleuren te verkrijgen is. Het houdt geen vocht vast, is super makkelijk schoon te maken en heeft een fijne grip. Blijft flexibel bij vorst!

Let er wel op dat je hond er niet op gaat knagen en de lijn niet langs scherpe dingen schuurt, want dan wordt de stevigheid en duurzaamheid wel minder.

speurlijn met handvat
2 Items

Je bent misschien ook geïnteresseerd in