Flexi Rollijn New Comfort Tape Leash

Met deze Flexi kan je hond vrij lopen terwijl hij toch aangelijnd is. De 5 of 8 meter lange bandlijn kan met één druk op de knop worden geremd of teruggehaald. Door het gebruikte materiaal ligt de New Comfort gemakkelijk in de hand. Aan het einde van de rollijn zit een verchroomde haak die je aan het tuig of de halsband van je hond kunt bevestigen.

LET OP!!!
Gebruik een rollijn met VERSTAND - niet bij andere honden - niet in de bebouwde kom, anders komt er alleen maar ellende van.

Mogelijke maten
Lengte
Mogelijke kleuren
€ 18,95
Deze optie (kleur, gewicht, maat, etc.) is momenteel niet leverbaar. Pas uw keuze aan.

 

Verzending binnen 5 werkdagen!

 

Gratis verzending v.a. €75

 

Bel voor advies: 0522-440512

Flexi Rollijn New Comfort – Tape Leash

Met de New Comfort Rollijn van Flexi kan je hond vrij lopen terwijl hij toch aangelijnd is. De 5 of 8 meter lange bandlijn kan met één druk op de knop worden geremd of teruggehaald. Door het gebruikte materiaal ligt de New Comfort gemakkelijk in de hand. Aan het einde van de rollijn zit een verchroomde haak die je aan het tuig of de halsband van je hond kunt bevestigen.

Vanaf maat M kan het handvat worden versteld. Door middel van een wieltje aan de binnenzijde van het handvat kunt je deze aanpassen aan de grootte van je hand. Hierdoor ligt de New Comfort nog beter in de hand.

Verkrijgbaar in:  kleuren rood, blauw, roze, groen, grijs en Reflecterend Geel.

Small  5 meter lijn.  Geschikt voor honden tot 15 kg

Medium 5 meter lijn. Geschikt voor honden tot 25 kg

Large 5 meter lijn.   Geschikt voor honden tot 60 kg

Large 8 meter lijn.  Geschikt voor honden tot 50 kg

>>

LET OP!!! Gebruik een rollijn met VERSTAND

  • NIET BINNEN DE BEBOUWDE KOM GEBRUIKEN!
    je hebt n.l geen enkele controle over een hond die te ver bij je vandaan is en anders krijg je een soort flydogging effect als je hem binnen wil halen... Bovendien kan je hond zo maar de weg op gaan en als er dan een fietser of auto langsrijdt is dat leed niet te overzien...
  • HOUD DE FLEXI KORT BIJ ONTMOETINGEN MET ANDERE HONDEN
    sowieso liever helemaal geen andere honden ontmoeten aan een flexi, maar als het dan toch gebeurt: HOUD HEM KORT! Met een lange flexi kan er van alles gebeuren wat je niet wil: de lijn draait om een andere hond heen, of iemands been, met alle ellende van dien...
FLexi-NC- 5m - S - Lime
0 Items