Halti Harness | stopt uw hond met trekken

Halti Harness voor de hond is een hondentuig dat ervoor zorgt dat uw hond stopt met trekken. Het unieke, gestoffeerde ontwerp controleert en stuurt de hond vanaf de borst waardoor u maximale controle over uw hond hebt.  Het tuig is eenvoudig instelbaar.

Mogelijke maten
€ 15,95
Uit voorraad leverbaar

 

Verzending binnen 4 werkdagen!

 

Gratis verzending v.a. €75

 

Bel voor advies: 0522-440512

Halti Harness hondentuig | stopt uw hond met trekken.

Het unieke, gestoffeerde ontwerp controleert en stuurt de hond vanaf de borst waardoor u maximale controle hebt over uw hond tijdens het uitlaten, trainen en heropvoeden van probleemhonden hebt.

Het Halti Harnas stopt trekken, kalmeert zeer onstuimige honden en vereenvoudigt trainen en gehoorzaamheidstherapie. Dit is een totaal nieuw concept in de wereld van je hond waar jij de controle met een beetje inspanning en bedrevenheid overneemt. Nu kun je je focussen op je hond om zijn beste vriend te zijn en  je hond op zijn beurt zal een perfecte partner worden.

 

Hoe het afstellen van het Halti Trainings tuig?

Er zijn 3 plaatsen die aan het tuig versteld kunnen worden en stelt je in staat het tuig goed passend te maken voor elke hond. Het concept en de vorm van het tuig is zeer makkelijk, maar het is wel van groot belang om de eerste keer het tuig goed op maat af te stellen. Eenmaal op maat klik je eenvoudig het Halti Harnas los of vast.

Het Halti Harnas is ontworpen om je hond te sturen via zijn borst, door druk te plaatsen of een "duw" in tegenovergestelde richting van waar jij aan de lijn trekt. Het voordeel van een correct gebruik van het Halti Harnas is dat jij de totale controle hebt over de schouders en de richting aan kan geven. Want jij bepaalt waar je hond naar toe moet. Dat is voor beiden wel zo prettig.

Verkrijgbaar in 3 maten:

Meet het breedste gedeelte van de borst van je hond. Goed opmeten, want elke hond is uniek.

Maat    Borstomvang   Soort hond

S          30 - 60 cm        Jack Russel,  Corgi, Terrier

M         60 - 80 cm         Labrador, Retriever, Border Collie

L           80 cm +             Deense Dog, Mastiff, Rottweiler

Halti-Harness-S
4 Items