• Aanbieding!
  • -40%

(OUTLET) Hurtta Pro Y Tuig - Cherry

Door het speciale ontwerp van het Y-tuig, blijft uw hond stevig vastzitten en geeft voldoende ruimte  voor grote bewegingen. Voorzien van 3M reflecterende stiksels voor zichtbaarheid in het donker. De UPDATED Y-tuigen hebben een ring aan de voor- en onderzijde en hebben een iets andere pasvorm dan de oude tuigen! Heb je al en Y-tuig is de kans groot dat je een maat kleiner moet hebben bij de UPDATED versie!

Borstmaat
€ 31,95
€ 19,17 40% korting
Uit voorraad leverbaar

 

Verzending binnen 4 werkdagen!

 

Gratis verzending v.a. €75

 

Bel voor advies: 0522-440512

Door het speciale ontwerp van het Y-tuig, blijft uw hond stevig vastzitten en geeft voldoende ruimte voor grote bewegingen. Voorzien van 3M reflecterende stiksels voor zichtbaarheid in het donker. De UPDATED Y-tuigen hebben een ring aan de voor- en onderzijdezijde en hebben een iets andere pasvorm dan de oude tuigen!

De juiste maat:

De UPDATED Y-tuigen hebben een ring aan de voor- en onderzijde en hebben een iets andere pasvorm dan de oude tuigen! Dus het is niet vanzelfsprekend dat wanneer u altijd al bvb maat 70 hebt gehad,m u nu 1-op-1 weer een 70 kunt bestellen!!!

U meet de borstomvang net achter de voorpoten van uw hond (het diepste deel van de borstkas = stippellijn op het platje hieronder)


Ten eerste, meet de borst van uw hond. Borstomvang van de hond moet worden genomen op het breedste punt van de borst, van achter de voorpoten. De borstband van het harnas zal op ongeveer 5cm achter het punt van de borstomvang komen. Daarom is de borstomvang gemeten vanaf de plaats van de band kleiner dan de afmeting die de grootste middellijn van de hond kan borst. Afhankelijk van de vorm van de borst van de hond, kan het mogelijk zijn een kleinere maat van de UPDATED Y-harnas model te nemen.

Bijvoorbeeld, een hond met een borstomvang van 63cm: de juiste grootte van de oude tuig zou 70. Met de bijgewerkte Y harnas model, is het ook mogelijk om te proberen op een maat 60 harnas, en indien de borstriem kan worden aangepast aan de hond te passen, kan deze grootte harnas gekozen.

nog leverbaar in de kleur: Cherry

en één maat: 110 cm

HUR-Pro-Y-Tuig
2 Items