• -10%

Koffieboom Kauwwortel

100 % natuurlijke kauwtraktatie.  Ook geschikt voor honden met een allergie!  Koffieboom wortel is onbewerkt en cafeïnevrij. Natuurlijke reiniging van het gebit.

Mogelijke maten
€ 12,95
€ 11,66 10% korting
uit voorraad leverbaar

 

Verzending binnen 2 werkdagen!

 

Gratis verzending v.a. €75

 

Bel voor advies: 0522-440512

Koffieboom Kauwwortel - onbewerkt.

Deze 100% natuurlijke kauwtraktatie is goed voor het gebit en darmen van uw hond. De vezels bevorderen de darmwerking, terwijl door het kauwen op de koffieboom kauwwortel het gebit schoon en gezond blijft.

Is duurzaam, onbewerkt, cafeïnevrij, bevat geen toevoegingen en is daardoor dus ook geschikt voor honden met een allergie. echter  niet geschikt voor scheurende honden, dwz honden die de kauwwortel als een speeltje zien met als doel om er stukken af te scheuren ipv te kauwen voor hun plezier.

Honden die lang op een plek kauwen, ze maken dan de vezels zacht en deze worden ingeslikt en stimuleren de darmwanden nog een extra.

Gun jouw hond het plezier van een kauwwortel maar kies verstandig: De koffieboom kauwwortel splintert niet en is verkrijgbaar in 3 maten. Gewicht: 390-430gr

– De juiste maat: diameter van de kauwwortel is van belang ivm de bijtkracht om scheuren te voorkomen.

Verkrijgbaar in 3 maten:

S (hond tot 10 kg)

M (hond tot 25 kg)

L (hond meer 25+ kg)

en harde bijters altijd maat L

Advies: De koffieboom kauwwortel is een natuurproduct en dus niet onverwoestbaar. Enkel onder toezicht verstrekken direct weghalen wanneer er grote delen van de wortel loslaten.

ZL-koffieboom-M--16501
1 Items

Je bent misschien ook geïnteresseerd in