• Nieuw

Koko Coffee Bones -kauwbot

100 % natuurlijke kauwtraktatie.  Ook geschikt voor honden met een allergie!  Kauwbot van de koffiebonenplant is onbewerkt en cafeïnevrij. Natuurlijke reiniging van het gebit.

Mogelijke maten
€ 15,25
uit voorraad leverbaar

 

Verzending binnen 5 werkdagen!

 

Gratis verzending v.a. €75

 

Bel voor advies: 0522-440512

Handgemaakte kauwbotten van de koffiebonenplant

Deze hoogwaardige kauwbotten zijn door houtsnijders in Rwanda met de hand gemaakt van takken van de koffiebonenplant. Als een plant geen koffiebonen meer geeft, worden de takken gebruikt om er kauwstaven voor honden van te maken. Ieder bot is verschillend en een houtsnijder maakt slechts 8 -10 kauwbotten per dag! De bottten zijn luxe afgewerkt en voorzien van natuurlijke bijenwas. Extra duurzaam en 100% natuurlijk!

KOKO wordt gedreven door het doel de armoede onder koffieboeren te helpen verlichten en op duurzame wijze werkgelegenheid te bieden aan houtsnijders.

De voordelen van KOKO kauwbotten:

  • - Veilig, splintert niet
  • - Hypoallergeen, geschikt voor allergische honden
  • - Gezond - 100% Natuurproduct
  • - Stevig en duurzaam
  • - Cafeïne- en calorievrij en zonder kunstmatige toevoegingen

Ondersteunt de natuurlijke reiniging van het gebit. De vezels die tijdens het kauwen vrijkomen, hebben een stimulerend effect op de darmen. Daarnaast wordt tijdens het kauwen endorfine vrijgemaakt in de hersenen, wat een voldaan en tevreden gevoel geeft.

Land van herkomst Rwanda

Verkrijgbaar in 3 maten:

KOKO014 - Small - 14 cm

KOKO020 - Medium - 20 cm

KOKO024 - Large - 24 cm llllll

Advies: De koffiebonenplant-kauwbot is een natuurproduct en dus niet onverwoestbaar. Enkel onder toezicht verstrekken direct weghalen wanneer er grote delen van de koffiebonenplant loslaten.

Koko-coffewood bone 14 cm
2 Items

Je bent misschien ook geïnteresseerd in