Om je beter van dienst te zijn maakt Dandy Dog gebruik van cookies.
Verberg deze melding
close
Spelen

Verantwoord spelen is must voor elke hond. Duurzaam & innovatief spelmateriaal staat dan ook hoog in het vaandel bij Dandy Dog. Materiaal wat tegen een stootje kan, stevig is en / of uitdaagt tot denken... Let er altijd op dat u uw hond nooit zonder supervisie met speeltjes achter laat. Alles kan kapot als uw hond de gelegenheid krijgt.

Spelen  Er zijn 2 producten.

Subcategorieën

 • Puzzels

  Met hondenpuzzels stimuleert u alle zintuigen van uw hond en moeten zijn of haar hersens flink werken. Baas en hond krijgen een hechtere band want u speelt het spel samen. U hond kan zich na het puzzelen beter ontspannen. Veel voorkomende probleemgedrag kan zelfs verdwijnen. Nina Ottosson heeft een aantal zeer uitdagende spellen ontwikkeld die in diverse niveau's aan te bieden zijn. Maar ook de puzzels van Kyjen zijn uitdagend, echter zijn deze puzzels minder geschikt voor ruige en slopende honden. Kijk rustig rond en als u informatie wilt kunt u ons altijd bellen (tijdens kantooruren) of via de live-chat, wanneer we online zijn.

 • Hersenkrakers

  Hersenkrakers zijn leuk en goed voor uw hond om diverse redenen: > baas en hond krijgen een hechtere band (u speelt het immers samen) > uw hond wordt moe in zijn/haar koppie en kan zich ook makkelijker ontspannen > veel probleemgedrag in en om huis kunnen verminderen of zelfs verdwijnen door hersenwerk! Nina Ottosson heeft een aantal zeer uitdagende spellen ontwikkeld die in diverse niveau's aan te bieden zijn. Maar ook van KONG zijn een aantal producten die u kunt aanbieden als hersenspelletje. Kijk rustig rond en als u informatie wilt kunt u ons altijd bellen (tijdens kantooruren) of via de live-chat, wanneer we online zijn.

 • Waterpret

  Speeltjes die 100% gegarandeerd in het water gebruikt kunnen worden!

 • Apporteren (tossen)

  Apporteren (gooien, werpen, tossen) is een leuke training om een goede band met je hond op te bouwen! Met deze categorie vol speelgoed waar je mee kunt gooien, leer je je hond heel divers te apporteren.

 • Trekkken (tuggen)

  Trek (ook wel tug) speelgoed is leuk om 1-op-1 met je hond een spel te spelen. Waar bij apporteerspelletjes je hond bij jou weg moet, is een trekspelletje echt MET de baas. Je kunt er op een leuk manier mee leren loslaten, maar ook bij 'hier-kom-training' als beloning inzetten. Het versterkt ook nog eensde band met je hond.

 • Knuffels

  Veel honden hebben, net als kinderen, een favoriete knuffel. Vaak iets harigs en/of met een piepje er in. Deze favoriet wordt ook niet gesloopt, zoals wel gebeurt met speeltjes waar uw hond minder waarde aan hecht. Deze knuffel kunt u ook bij uw training gebruiken wanneer uw pup of hond niet gevoelig voor trainen met voertjes. In deze categorie hebben we ontzettend leuke speeltjes voor uw hond uitgezocht. Kijk maar!

Toont 1 - 2 uit 2 items
Toont 1 - 2 uit 2 items