• Aanbieding!
  • -40%

Geo Ball / Snow Flake - Chase 'n Chomp

UITLOPEND De Chase 'n Chomp Geo Ball of SnowFlake Fetch Ball is een uniek gevormde rubber bal. Het design en materiaal zijn vernieuwend; de ribbels maakt het leuk om met de bal te spelen; honden vinden het materiaal heerlijk om lekker op te bijten. Het is ook mogelijk om er wat lekkers tussen te smeren. Caitec streeft naar uniek, interactief speelgoed voor honden, wat ook leuk is voor de eigenaar!

Mogelijke kleuren
€ 5,95
€ 3,57 40% korting
Uit voorraad leverbaar

 

Verzending binnen 2 werkdagen!

 

Gratis verzending v.a. €75

 

Bel voor advies: 0522-440512

UITLOPEND - Geo Ball  / Snowflake Fetch Ball- Chase 'n Chomp

De Chase 'n Chomp Geo Ball of SnowFlake Fetch Ball  is een uniek gevormde rubber bal. Het design en materiaal zijn vernieuwend; de ribbels maakt het leuk om met de bal te spelen; honden vinden het materiaal heerlijk om lekker op te bijten (dat is iets anders dan kauwen ;-) ). Het is ook mogelijk om er wat lekkers tussen te smeren. Caitec streeft naar uniek, interactief speelgoed voor honden, wat ook leuk is voor de eigenaar!

Afmeting: ca. l x b 5,5 x 5,5 cm

Zie ook dit filmpje!

!!! LET OP !!! Dit is een INTERACTIEF speeltje: GEEN kauwspeelgoed; daar zijn prachtige botten voor te koop.... laat NOOIT speeltjes zomaar slingeren, dan gaan ze het langste mee EN ze blijven hun waarde behouden.

Ken je hond: is het een sloper, voedt dan jezelf op: altijd toezicht en... RUIM OP!

CT-Snowflake-Ball- 60073
3 Items