Liker Cord - ball with a cord

De LIKER Cord is een speeltje ontworpen om de motivatie van je hond te prikkelen. Het verzekert de veiligheid van je handen. Het koord is met rubber bedekt waardoor je extra grip krijgt en het doet je handen geen pijn. Het koord zorgt ook voor een veilige afstand tussen je hand en de tanden van je hond.

Mogelijke maten
€ 7,95
Uit voorraad leverbaar

 

Verzending binnen 2 werkdagen!

 

Gratis verzending v.a. €75

 

Bel voor advies: 0522-440512

LIKER Cord - Ball with Cord  |  lichtgewicht, drijft & zacht

Duurzaam werpspeelgoed met touw om extra ver te kunnen gooien! Licht gewicht maakt het makkelijker voor de hond om de bal op te pakken en verlaagd het verwondingsgevaar. Drijvend en hoogwaardig materiaal, vrij van schadelijke stoffen.

LICHT De LIKER is zeer licht. Dit zorgt ervoor dat je hem ver kan gooien en er minder kans is op iets of iemand te beschadigen. Daarbij is het ook minder vermoeiend om te gooien en voor de hond om vast te houden.

DRIJFT De LIKER is gemaakt van een uniek materiaal dat blijft drijven. De LIKER is dus ideaal voor waterspelletjes in een zwembad, meer, vijver of zee. De flashy oranje kleur zorgt er ook voor dat hij goed zichtbaar blijft.

SCHADELOOS De LIKER is schadeloos voor tanden en tandvlees. Het materiaal is zacht om in te bijten maar ook zeer duurzaam. Honden kunnen er letterlijk en figuurlijk goed hun tanden inzetten.

Gemaakt van niet giftig materiaal

Leverbaar in 3 maten:

S ø ca. 5cm  lengte van het koord: 30 cm
M ø ca. 7cm  lengte van het koord: 30 cm
L  ø ca. 9cm  lengte van het koord: 30 cm

Let op: zoals bij ieder ander product, dient u uw dier bij het spelen met dit speelgoed in de gaten te houden.

Liker-cord-S-5cm 6295
3 Items