• Aanbieding!
  • -40%

Ruffle Ball - Chase 'n Chomp

UITLOPEND De Chase 'n Chomp Ruffle Ball is een uniek gevormde rubber bal. Het design en materiaal zijn vernieuwend; de ribbels maakt het leuk om met de bal te spelen; honden vinden het materiaal heerlijk om lekker op te bijten. Het is ook mogelijk om er wat lekkers tussen de ribbels te smeren. En hij blijft drijven. Caitec streeft naar uniek, interactief speelgoed voor honden, wat ook leuk is voor de eigenaar!

€ 5,95
€ 3,57 40% korting
Momenteel niet leverbaar. Bel ons voor actuele levertijd!


 

Verzending binnen 2 werkdagen!

 

Gratis verzending v.a. €75

 

Bel voor advies: 0522-440512

UITLOPEND - Ruffle Ball - Chase 'n Chomp

De Chase 'n Chomp Ruffle Ball is een uniek gevormde rubber bal. Het design en materiaal zijn vernieuwend; de ribbels maakt het leuk om met de bal te spelen; honden vinden het materiaal heerlijk om lekker op te bijten (dat is iets anders dan kauwen ;-) ). Het is ook mogelijk om er wat lekkers tussen te smeren. En de bal drijft op het water. Caitec streeft naar uniek, interactief speelgoed voor honden, wat ook leuk is voor de eigenaar!

Afmeting: ca. l x b 7 x 6 cm

Zie ook dit filmpje!

!!! LET OP !!! Dit is een INTERACTIEF speeltje: GEEN kauwspeelgoed; daar zijn prachtige botten voor te koop.... laat NOOIT speeltjes zomaar slingeren, dan gaan ze het langste mee EN ze blijven hun waarde behouden.

Ken je hond: is het een sloper, voedt dan jezelf op: altijd toezicht en... RUIM OP!

CAI-60083

Je bent misschien ook geïnteresseerd in