• -25%

Game Bone - Trixie Dog Activity hondenpuzzel

Twee spellen in één

Dit leuke uitdagende intelligentiespel heeft een moeilijkheidsgraad 1 & 2 en is geschikt voor alle honden van alle leeftijden. Het spel is aan 2 zijden te gebruiken. Aan de ene kant moet de hond moet een pion optillen (level 1) en als het spel omgedraaid wordt moet hij schuifjes verplaatsen (level 1/2). Het spel kan moeilijker gemaakt worden door de schuiven vast  te zetten met pionnen, dat de hond eerst de pionnen op moet tillen en dan pas kan gaan schuiven (level 2).

   

€ 27,95
€ 20,96 25% korting
Uit voorraad leverbaar

 

Verzending binnen 2 werkdagen!

 

Gratis verzending v.a. €75

 

Bel voor advies: 0522-440512

Game Bone - Trixie Dog Activity hondenpuzzel

Twee spellen in één

Dit leuke en uitdagende intelligentiespel heeft een moeilijkheidsgraad 1 en 2 en is geschikt voor alle honden van alle leeftijden. Het spel is aan 2 zijden te gebruiken. Aan de ene kant moet de hond moet een pion optillen om zijn beloning te vinden (level 1) en als het spel omgedraaid wordt moet hij schuifjes verplaatsen om zijn beloning te vinden (level 1/2). Het spel kan moeilijker gemaakt worden door de schuiven vast  te zetten met de pionnen, zodat de hond eerst de pionnen op moet tillen en dan pas kan gaan schuiven (level 2).

Het spel is gemaakt van een kunststof / MDF mix waardoor de kwaliteit niet minder wordt als het in contact komt met speeksel; deze mix maakt dit spel ook eenvoudig afwasbaar.

Leuke puzzel voor beginners en gevorderden

  • schuift haast niet door het gewicht van dit spel
  • incl. boekje met tips&tricks voor de opbouw van het aanleren van dit spel.
  • afmetingen: 31 × 20 cm
  • kan volgens de fabrikant niet in de vaatwasser (bovenin)

Leuk filmpje hoe het gespeeld wordt (uiteindelijk):

LET OP! Dit spel speelt u SAMEN met uw hond. Laat uw hond nooit alleen met speelgoed!

32021
1 Item
2016-07-28