Om je beter van dienst te zijn maakt Dandy Dog gebruik van cookies.
Verberg deze melding
close
Thuis

Alles voor uw hond, in en om het huis; diervoeding, verzorging, manden, kussens, eet- en drinkbakken...

Thuis  Er zijn geen producten in deze categorie.

Subcategorieën

 • Eten & Drinken

  Leuke maar zeker ook praktisch voer- en drinkbakken vindt u in deze categorie. Voor honden die heel snel het eten naar binnen schrikken hebben we de zogenaamde "anti-schrok-bak". In de bak zitten een soort paaltjes / verhogingen waardoor de hond er omheen moet eten. Daardoor moet hond met meer beleid eten en hapt hij/zij ook minder lucht naar binnen. Het zou zelfs bij honden met verhoogde kans op maagtorsie de kans drastisch verkleinen, echter hebben wij daar nog geen onderzoeksresultaten van onder ogen gekregen.

 • Diervoeding

  Diervoeding. o.a. geperste brok, vers vlees (kvv), houdbare worsten. we hebben een aantal mooie merken voor u samengesteld.  Carnis voor vitale viervoeters met o.a. koudgeperste brokken, kvv vers vlees en houdbare worsten en diverse verantwoorde snacks, zie andere categorie. En Healty Dog met een premium koudgeperste brok. zowel Carnis als Healty Dog 100 % glutenvrij. en Edgard en Cooper.

 • Snacks

  Wanneer u traint met uw hond kunt u op verschillende manieren belonen. Onderzoek wijst uit dat belonen met kleine snackjes bij het aanleren van gedrag, trucjes, oefeningen, enz. In onze filosofie van duurzaam & innovatief passen deze verantwoorde snacks uitstekend! Belonen gaat vaak achteraf, bvb wanneer de hond eventjes allen thuis is geweest

 • Verzorging

  In deze categorie vindt u producten op het gebied van VERANTWOORDE verzorging. Honden wassen is in principe niet nodig, echter zijn er omstandigheden waarbij het wel moet. Denk aan: > rollen in een grote diversiteit aan viezigheid (poep, gier, dode vis...) > huidaandoeningen (dermatitis, seborroe, hotspots, krentenbaard of ontstoken huidplooien) > lange vacht en geurtjes We hebben een mooie verzorgingslijn van Greenfields met verschillende shampoos en conditioners die allemaal met natuurlijke ingrediënten zijn bereid en prikken niet in de ogen. Ook vindt u hier producten voor na de wasbeurt! Zoals de Fiber-Towell van FuzzYard En natuurlijk niet te vergeten; een tekentang, vlooienkam en verschillende borstels.

 • Overig

  producten die bedoeld zijn om OF de hond OF zijn omgeving schoon te maken... bvb UrineOff tegen plasgeurtjes... urine wordt volledig afgebroken. Shampoos en conditioners, kammen, borstels, enz...