Om je beter van dienst te zijn maakt Dandy Dog gebruik van cookies.
Verberg deze melding
close
Thuis

Alles voor uw hond, in en om het huis; diervoeding, verzorging, manden, kussens, eet- en drinkbakken...

Thuis  Er zijn geen producten in deze categorie.

Subcategorieën

 • Snacks

  Hondensnacks zijn er in vele vormen, maten en smaken. Een tussendoortje, heerlijk kauwen of misschien wel trainen. Onderzoek wijst uit dat belonen met kleine snackjes bij het aanleren van gedrag, trucjes, oefeningen, enz. In onze filosofie van duurzaam & innovatief passen deze verantwoorde snacks uitstekend! Belonen gaat vaak achteraf, bvb wanneer de hond eventjes allen thuis is geweest

 • Verzorging

  In deze categorie vindt u producten op het gebied van VERANTWOORDE verzorging. Honden wassen is in principe niet nodig, echter zijn er omstandigheden waarbij het wel moet. Denk aan: > rollen in een grote diversiteit aan viezigheid (poep, gier, dode vis...) > huidaandoeningen (dermatitis, seborroe, hotspots, krentenbaard of ontstoken huidplooien) > lange vacht en geurtjes We hebben een mooie verzorgingslijn van Greenfields met verschillende shampoos en conditioners die allemaal met natuurlijke ingrediënten zijn bereid en prikken niet in de ogen. Ook vindt u hier producten voor na de wasbeurt! Zoals de Fiber-Towell van FuzzYard En natuurlijk niet te vergeten; een tekentang, vlooienkam en verschillende borstels.

 • Voer

  Diervoeding. o.a. geperste brok, vers vlees (kvv), houdbare worsten. we hebben een aantal mooie merken voor u samengesteld.  Carnis voor vitale viervoeters met o.a. koudgeperste brokken, kvv vers vlees en houdbare worsten en diverse verantwoorde snacks, zie andere categorie. En Healty Dog met een premium koudgeperste brok. zowel Carnis als Healty Dog 100 % glutenvrij. en Edgard en Cooper.

 • Voedingssupplementen

  De gezondheid van je hond kun je op een natuurlijke manier ondersteunen met het gebruik van voedingssupplementen. In elke fase een leuker hondenleven vraagt soms om extra ondersteuning middels vitamines, mineralen en andere voedingssupplementen.

 • Voerbal / snackbal

  Verantwoord hondenspeelgoed. Er wordt steeds meer bezigheidsspeelgoed ontworpen om uw hond op een verantwoorde manier bezig te houden. Voer / snackballen zijn ideaal om verveling tegen te gaan en uw hond mentaal te stimuleren. De Bob-A-Lot, Bamboozles en Wobbler zijn ideaal voor de droge maaltijd brok in plaats van de traditionele voerbak. U voorkomt schrokken en het werkt uitstekend bij een gewichtscontrole programma. Leuke en actieve voerballen kunnen wij u aanbieden van o.a. Nina Ottosson, Starmark en Nobby.

 • AntiSchrokbak

  Eet uw hond zijn / haar bak binnen 1 minuut helemaal leeg? Dan is het een kandidaat voor maagtorsie, winderigheid, overgewicht, en ga zo maar door... het zou beter zijn wanneer uw hond langzamer zou eten, dus niet schrokken. Daar zijn anti-schrokbakken voor ontwikkeld, maar ook de standaard anti-schrokbakken zuigen de meeste honden zo leeg... Dandy Dog heeft een heel arsenaal aan uitdagende anti-schrokbakken die allemaal een stap verder gaan dan uw hond belemmeren snel te eten: ze dagen uw hond keer op keer uit door het moeilijk te maken voor ze om te schrokken. Opstaande obstakels, diepe groeven, bochten, verschillende niveaus... dus op diverse gebieden is het aan te raden om uw hond niet uit een standaard voerbak eten te geven, en dan niet alleen de schrokkers... ALLE honden hebben hier veel plezier aan!

 • likmatten

  Likmatten zijn een leuke manier om je hond verrijking te geven middels voer. Het is uitermate geschikt voor vers voer (kvv), blikvoer, gestoomde maaltijden of kleine brokjes (poezen, puppy, mini-hondjes). Leuk om in te zetten bij bijvoorbeeld vachtverzorging of husbandry / dierenartstraining (en dan met name de uitvoeringen met een zuignap)