Blik / Kuipjes / Houdbare worsten

Houdbaar Vlees

Heerlijk gestoomd vers vlees uit blik, kuipjes of houdbare worst.
 • Carnis Houdbare...
  Snel bekijken
  • -10%

  Carnis Houdbare...

  € 2,30 -10% € 2,07

  Deze worsten zijn buiten de koeling houdbaar daardoor ideaal ter afwisseling of voor vakanties, eliminatiedieet of omdat men vergeten is het KVV uit de diepvries te halen. Ook makkelijk in kleine blokjes te snijden voor beloning/trainingsdoeleinden, maar ook bij het toedienen van medicijnen.

  Uit voorraad leverbaar
 • Blik Nutram Kalkoen & Kip...
  Snel bekijken

  Blik Nutram Kalkoen & Kip...

  € 2,99

  Blik T23 Nutram Total Grain-Free® Turkey and Chicken Dog Food is een holistisch recept op basis van kalkoen, kip en eendenvlees. Natuurlijke graanvrije voeding voor honden. Ontwikkeld voor Elke levensfase. Boerenkool + Petermunt voor Natuurlijk Ontgiften. Hele eieren + quinoa voor meer spierkracht.

  Momenteel niet leverbaar. Bel ons voor actuele levertijd!
 • Blik Nutram Zalm & Forel...
  Snel bekijken

  Blik Nutram Zalm & Forel...

  € 2,99

  T25 Nutram Total Grain-Free® Trout and Salmon Meal Dog Food is een holistisch recept op basis van vis dat het welzijn van uw hond van binnenuit verbetert. Een mix van linzen, groene erwten en kikkererwten vormt een bron van hoogwaardige eiwitten en gezonde koolhydraten. Boerenkool en pepermunt helpen om het lichaam natuurlijk te ontgiften. Bosbes en braam leveren antioxidanten ter ondersteuning van het immuunsysteem.

  Momenteel niet leverbaar. Bel ons voor actuele levertijd!
 • Blik Nutram Lam &...
  Snel bekijken

  Blik Nutram Lam &...

  € 3,49

  Blik T26 Nutram Total Grain-Free® Lamb and Lentils Dog Food is een holistisch recept op basis van lam, en peulvruchten. Natuurlijke graanvrije voeding voor honden. Ontwikkeld voor Elke levensfase. Omega-3 vetzuren door geheel voedsel zoals lijnzaadolie en groene lip mosselen voor grotere mobiliteit.

  Momenteel niet leverbaar. Bel ons voor actuele levertijd!
 • Blik Nutram Puppy S2 Hond
  Snel bekijken

  Blik Nutram Puppy S2 Hond

  € 2,99

  Blik S2 Nutram Sound Balanced Wellness® Puppy Food. Een holistische recept. Lijnzaad, zalm olie, (omega-3 vetzuren) en een mix van granaatappel, bron van curcumine. Biedt ondersteuning aan de normale cognitieve ontwikkeling van uw jonge huisdier en helpt bij de ontwikkeling van een sterk immuunsysteem.

  Uit voorraad leverbaar