Healthy dog Sport

Healty Dog Sport geperste hondenbrok. Een natuurlijke, tarwe glutenvrij complete hondenvoeding met een hoger eiwit en vetgehalte. Geschikt voor honden die extra moet presteren, die (kracht)sport beoefenen of drachtige en/of zogende teven of tijdens de rui - en/of herstelperiode.  Extra zalmolie voor omega 3 en omega 6 vetzuren.

voer
€ 48,95
Uit voorraad leverbaar

  • Vóór 16u besteld? Vandaag verzonden! Vóór 16u besteld? Vandaag verzonden!
  • Gratis verzending v.a. €55

Gratis verzending v.a. €55
  • Deskundig Advies

Deskundig Advies

Healthy Dog Sport  |  15 kg

Healthy Dog is een gezonde, geperste hondenvoeding van premium kwaliteit. De filosofie van Healthy Dog is natuurlijk: De beste natuurlijke hondenvoeding voor een gezonder hondenlichaam. Volgens eerlijk recept, zonder onnodige toevoegingen. Healthy Dog gebruikt de beste grondstoffen en wordt met respect bereid, zodat alle voedingsstoffen goed door uw hond worden opgenomen.

Natuurlijk, tarwe glutenvrije, complete voeding voor honden die extra moeten presteren.

Extra hemoglobinepoeder toegevoegd als natuurlijke bron. van eiwit en zalmolie voor omega 3 en omega 6 voor een gezond evenwicht van het zenuwstelsel en een gezonde huid en mooie vacht. Natuurlijke prebiotica bevorderen het afweersysteem.

Healty Dog Sport is een variant van Regular met een hoger eiwit en vetgehalte. Geschikt voor honden die extra moet presteren, honden die (kracht)sport beoefenen Tevens voor drachtige en/of zogende teven en honden die extra energie nodig hebben tijdens de rui - en/of herstelperiode.  Extra zalmolie voor omega 3 en omega 6 vetzuren.

Healthy Dog wordt geperst op een temperatuur van ca. 70 graden Celsius. De voedingsstoffen komen gelijkmatiger vrij (vertering is laag in de maag) wat bijdraagt aan een makkelijkere opneembaarheid (mindere maagbelasting) en door het hoogwaardig rundvleeseiwit (zeer goed verteerbaar) ontstaan er minder afvalstoffen in het lichaam, hierdoor mindere belasting van de lever en resulteert in minder ontlasting. 

Voedingsschema:

De geadviseerde hoeveelheden van het voedingsschema zijn enkel een richtlijn, maar u dient te allen tijde naar de hond te kijken. de hoeveelheden zijn sterk afhankelijk van uw hond als individu, leeftijd, conditie en beweging van uw hond.

Healthy Dog Sport is volledig tarwe-gluten vrij

Healthy Dog bevat 20%-22% vleeseiwitten.

Verkrijgbaar in zakken van  15 kg.

Bewaar de zak droog en koel.

De zak niet afgesloten (voerton) bewaren. zodat er altijd zuurstof bij kan (bv door gaatjes).

HD Sport
1 Item