Om je beter van dienst te zijn maakt Dandy Dog gebruik van cookies.
Verberg deze melding
close
Eten & Drinken

Leuke maar zeker ook praktisch voer- en drinkbakken vindt u in deze categorie. Voor honden die heel snel het eten naar binnen schrikken hebben we de zogenaamde "anti-schrok-bak". In de bak zitten een soort paaltjes / verhogingen waardoor de hond er omheen moet eten. Daardoor moet hond met meer beleid eten en hapt hij/zij ook minder lucht naar bi...

Leuke maar zeker ook praktisch voer- en drinkbakken vindt u in deze categorie. Voor honden die heel snel het eten naar binnen schrikken hebben we de zogenaamde "anti-schrok-bak". In de bak zitten een soort paaltjes / verhogingen waardoor de hond er omheen moet eten. Daardoor moet hond met meer beleid eten en hapt hij/zij ook minder lucht naar binnen. Het zou zelfs bij honden met verhoogde kans op maagtorsie de kans drastisch verkleinen, echter hebben wij daar nog geen onderzoeksresultaten van onder ogen gekregen.

Meer

Eten & Drinken  Er zijn 2 producten.

Subcategorieën

  • AntiSchrokbak

    Eet uw hond zijn / haar bak binnen 1 minuut helemaal leeg? Dan is het een kandidaat voor maagtorsie, winderigheid, overgewicht, en ga zo maar door... het zou beter zijn wanneer uw hond langzamer zou eten, dus niet schrokken. Daar zijn anti-schrokbakken voor ontwikkeld, maar ook de standaard anti-schrokbakken zuigen de meeste honden zo leeg... Dandy Dog heeft een heel arsenaal aan uitdagende anti-schrokbakken die allemaal een stap verder gaan dan uw hond belemmeren snel te eten: ze dagen uw hond keer op keer uit door het moeilijk te maken voor ze om te schrokken. Opstaande obstakels, diepe groeven, bochten, verschillende niveaus... dus op diverse gebieden is het aan te raden om uw hond niet uit een standaard voerbak eten te geven, en dan niet alleen de schrokkers... ALLE honden hebben hier veel plezier aan!

  • Voerbal / snackbal

    Verantwoord hondenspeelgoed. Er wordt steeds meer bezigheidsspeelgoed ontworpen om uw hond op een verantwoorde manier bezig te houden. Voer / snackballen zijn ideaal om verveling tegen te gaan en uw hond mentaal te stimuleren. De Bob-A-Lot, Bamboozles en Wobbler zijn ideaal voor de droge maaltijd brok in plaats van de traditionele voerbak. U voorkomt schrokken en het werkt uitstekend bij een gewichtscontrole programma. Leuke en actieve voerballen kunnen wij u aanbieden van o.a. Nina Ottosson, Starmark en Nobby.

Toont 1 - 2 uit 2 items
Toont 1 - 2 uit 2 items