Pets Best Lamskophuid zonder haar 200 gr.

Lamskophuid  100 % lamsvlees is het ideale alternatief voor de runderkophuid, omdat deze ook geschikt is voor honden met een gevoelige maag. hypoallergeen, gluten- en lactosevrij Geschikt voor pup, volwassen en senioren honden.

Gemaakt in Europa van hoogwaardig Europees vlees > dus niet bestraald.

€ 4,49
Uit voorraad leverbaar

 

Verzending binnen 4 werkdagen!

 

Gratis verzending v.a. €75

 

Bel voor advies: 0522-440512

Lamskophuid zonder haar  Pets Best | 100 % lam

Geheel natuurlijke lamskophuid is een semi-harde, langdurige kauwtraktatie voor de hond. 

De Lamb scalp wordt aan de lucht gedroogd en door het speciale productieproces wordt de Lamb Scalp erg taai en wordt je hond uit genodigd om te knagen en te kauwen. Volledig natuurlijk zonder toevoegingen, het biedt zowel een gezonde als natuurlijke bron van voeding.

Kauwen is een gezonde bezigheid voor alle honden en een belangrijk onderdeel van het dagelijkse leven van elke hond. Het verbetert de mond- en mondhygiëne op natuurlijke wijze en traint de kaken en produceert tijdens het knagen endorfines  (gelukshormoon).

Deze gezonde snack bevat collageenproteïnen, die belangrijk zijn voor een gezonde, weerbare huid en glanzende vacht. De hechtende lamsbont draagt ​​op natuurlijke wijze bij aan de reiniging van het maagdarmkanaal van de hond. Dit is belangrijk omdat de gezondheid van de hond begint in de darmen! Alleen een gezond maagdarmkanaal kan voedingsstoffen en vitamines opnemen.

De Lamskophuid het ideale alternatief voor Runderkophuid, omdat deze ook geschikt is voor honden met een gevoelige maag. Snacks gemaakt van lamsvlees worden meestal zeer goed verdragen en worden zelfs goed geaccepteerd door honden die te maken hebben met intoleranties.

Houd er rekening mee dat voor deze traktatie verschillende schapenrassen zijn gebruikt en dat de structuur van de hechtende vacht kan variëren. Er zijn dus vrij wollige stukken, maar ook korthaar.

Afmeting:  lengte van ca. 16 cm.

Kenmerken:

  • 100% lamsvlees
  • Geen kunstmatige toevoegingen
  • Gluten- en lactosevrij
  • hypoallergeen
  • Goed verteerbaar
  • Stoer kauwplezier
  • Reinigt de maag van de hond
  • Helpt bij het ondersteunen van gezonde tanden en tandvlees
  • Geschikt voor pup, volwassen en senioren honden.

Ingrediënten:

Dit product is gemaakt van 100% lamsvlees (monoproteïne), zonder toevoeging van graan, chemicaliën, conserveermiddelen of andere extenders.


Voedingswaarde (onderhevig aan natuurlijke schommelingen): ruw eiwit 55,2%, ruw vet 34,8%, ruwe as 2,9%

Voor heerlijk kauwplezier of zomaar tussendoor.

Verkrijgbaar per ca 200 gr.

PB-Lamb-scalp-200gr-210639
4 Items