• -10%

Varkensvlees blokjes | Pets Best trainers

Blokjes van 100% varkensvlees. Een heerlijke hondensnack zonder kunstmatige toevoegingen, gluten- en lactosevrij en makkelijk verteerbaar. Fijne maat om als trainer in te zetten, maar ook voor tijdens een wandeling de perfecte beloning.

De blokjes hebben een grootte van ong. 1,5 tot 2cm, dus ideaal om mee te trainen!

Geschikt voor pups, volwassen en seniore honden.

Gemaakt in Europa van hoogwaardig Europees vlees.

Inhoud
€ 5,49
€ 4,94 10% korting
Uit voorraad leverbaar

 

Verzending binnen 2 werkdagen!

 

Gratis verzending v.a. €75

 

Bel voor advies: 0522-440512

NIEUW: All-natural Varkensvlees Blokjes (food grade kwaliteit)

Snoepjes en kauwartikelen van varkensvlees zijn super lekker voor honden. Het is onmogelijk om de markt zonder varkensoren voor te stellen en ze zijn een van de meest populaire kauwartikelen. Geen twijfel mogelijk: alle honden die van varkensoren houden, zullen ook met veel plezier genieten van deze varkensvlees blokjes. Uiteraard is deze kauwsnack gemaakt van 100% varkensvlees, zonder toevoegingen zoals granen, suiker of smaakversterker.

deze varkensvlees blokjess hebben een grootte van ca. 2*2cm.

 
Alle voordelen op een rij:

    100% varkensvlees
    Geen kunstmatige toevoegingen
    Gluten- en lactosevrij
    Goed verdragen en 100% verteerbaar
    Makkelijk te portioneren
    Geweldig voor training
    Vooral voedzaam

 
Dit product is gemaakt van 100% varkensvlees (monoproteïne) zonder toevoeging van graan, chemicaliën, conserveermiddelen of andere extenders.

Voedingswaarde (onderhevig aan natuurlijke schommelingen): ruw eiwit 49,2%, ruw vet 38,0%, ruwe as 3,5%.

Momenteel lijkt er een opleving te komen voor hondenvoer en traktaties gemaakt van varkensvlees. Steeds meer hondenbezitters vragen ons hierom, omdat dierenartsen dit voer voorschrijven als geschikt voor mensen met allergieën. De reden hiervoor is de aminozuurstructuur van het varkensvlees, die zeer dicht bij die van de hond ligt. De eiwitten kunnen op een zeer efficiënte manier door het lichaam worden gebruikt.

Het volledig natuurlijke varkensvlees biedt optimale niveaus van de aminozuren (eiwitten), essentiële vetzuren, natuurlijk voorkomende enzymen en noodzakelijke vitamines en mineralen die de bouwstenen zijn voor de gezonde biologische functies van ons huisdier.

De mythe dat varkenssnoepjes over het algemeen veel te vet zijn voor honden, kan gemakkelijk worden herzien door naar voedingswaarden en stoffen te kijken. In feite is het vetgehalte niet hoger of lager dan bij andere dieren. In puur spiervlees bevat varkensvlees ongeveer 2% vet - hetzelfde als in rundvlees. Hoeveel vet er uiteindelijk wordt geconsumeerd, hangt niet af van het type dier, maar van de kant van het dier. In onze varkensblokjes wordt het dier in zijn geheel verwerkt. Het is dus een mix van spiervlees, buikvlees, slachtafval, pezen en kraakbeen. Deze mix geeft ons natuurlijk een meer uitgebalanceerde eiwit / vetverhouding, vergelijkbaar met onze rundvleesblokjes.

Door het productieproces wordt er strikt op toegezien dat het vlees boven de 90 graden wordt verhit. Het is dus geen rauw vlees! Door de hoge temperatuur worden alle aanwezige ziektekiemen en virussen gedood.


Houd er rekening mee dat dit een puur natuurproduct is, dus de maat, vorm en kleur kunnen afwijken van de foto.

PB-porkmeatbites-200gr-211067
2 Items

Specifieke referenties

ean13
4260086281779