Visblokjes | Pets Best trainers

Blokjes van 100% viss. Een heerlijke hondensnack zonder kunstmatige toevoegingen, gluten- en lactosevrij en makkelijk verteerbaar. Fijne maat om als trainer in te zetten, maar ook voor tijdens een wandeling de perfecte beloning.

De blokjes hebben een grootte van ong. 1,5 tot 2cm, dus ideaal om mee te trainen!

Geschikt voor pups, volwassen en seniore honden.

Gemaakt in Europa van hoogwaardig Europees vlees.

Inhoud
€ 5,95
Deze optie (kleur, gewicht, maat, etc.) is momenteel niet leverbaar. Pas uw keuze aan.


 

Verzending binnen 2 werkdagen!

 

Gratis verzending v.a. €75

 

Bel voor advies: 0522-440512

Volledig natuurlijke visblokjes voor honden
Gemaakt van de beste vis en vissenhuid zonder enige toevoegingen

Onze 100% natuurlijke Pets Best Visblokjes voor honden zijn enkel ingrediënt en bevatten geen toevoegingen, conserveermiddelen of supplementen. Voor deze lekkernij gebruiken we alleen de beste vissen en vissenhuiden. Het wordt gevormd tot handige blokjes en langzaam ge-dehydrateerd om al het goede te behouden. De vissnoepjes voor honden zijn een geweldige natuurlijke bron van omega-3-vetzuren (DHA & EPA), die een gezonde huid en vacht, spijsvertering, gewrichtsmobiliteit en spijsvertering ondersteunen. Gezondheid.

Net als wij mensen hebben honden een uitgebalanceerde hoeveelheid vitamines en mineralen nodig in hun voeding. Daarom is het erg belangrijk om niet alleen vleesproducten maar ook vis te voeren. De belangrijkste reden hiervoor is de natuurlijke bron van vitamine D in vis. Vitamine D komt voornamelijk uit (vet) visvlees en visolie. In tegenstelling tot mensen, synthetiseren honden geen vitamine D uit de zon. Vitamine D bevordert de opname van calcium door het lichaam, wat essentieel is voor de normale ontwikkeling en het behoud van gezonde tanden en botten.

Vis is een hoogwaardige, licht verteerbare eiwitbron voor honden. De gemakkelijkere verteerbaarheid van viseiwit is een hulp voor honden met gevoelige buikjes en oudere honden met een tragere spijsvertering. Bovendien zijn onze Visblokjes caloriearme traktaties, waardoor het een uitstekende keuze is voor elke hond die een strakker dieet nodig heeft.

Al met al zijn onze Pets Best Visblokjes een welkom en smakelijk alternatief voor gewone hondensnoepjes. Met zijn geweldige smaak en geur is hij perfect voor elk honden- en hondenras.

Onze Fish Cubes hebben een afmeting van ca. 2x2cm.
 
Alle voordelen op een rij:

    100% vis (bot, haring, kabeljauw, zalm, sprot)
    Geen kunstmatige toevoegingen
    Gluten- en lactosevrij
    Rijk aan omega 3-zuren
    Hoog proteïnegehalte
    Makkelijk verteerbaar
    Natuurlijk gehalte aan vitamine D en jodium

Dit product is gemaakt van 100% vis (bot, haring, kabeljauw, zalm, sprot) zonder toevoeging van graan, chemicaliën, conserveermiddelen of andere toevoegingen.

Voedingswaarde (onderhevig aan natuurlijke schommelingen): ruw eiwit 67,3%, ruw vet 6,7%, ruwe as 4,4%.

Houd er rekening mee dat dit een puur natuurproduct is, dus de maat, vorm en kleur kunnen afwijken van de foto.

PB-visblokjes-200gr-210855
0 Item

Specifieke referenties

ean13
4260086281779

Je bent misschien ook geïnteresseerd in