Phytonics Strezz 50 ml

Phytonics Strezz 50 ml Bij acute- en chronische stress zowel fysiek als emotioneel. Bij vuurwerk.

€ 37,95
uit voorraad leverbaar

 

Verzending binnen 4 werkdagen!

 

Gratis verzending v.a. €75

 

Bel voor advies: 0522-440512

Phytonics Strezz 50 ml | Bij acute- en chronische stress zowel fysiek als emotioneel.

Dosering: tenzij een arts of therapeut anders voorschrijft:

2 x daags (1 ml = 20 druppels)

Paard  7 druppels

Hond 5 druppels

Kat 3 druppels

Voor gebruik goed schudden.

Wanneer het in de praktijk lastig is om Phytonics Strezz meerdere malen per dag te geven, volstaat 1 keer per dag of 1 keer per 2 dagen, maar geef dan de maximale dosering van één dag. Ook dan is dit product effectief inzetbaar maar kan reactie iets langer uitblijven.

Bij verbetering kan je overgaan op een onderhoudsdosering. Meestal is dit de helft van de aangegeven dosering op de verpakking. Kijk goed bij het doseren van dit product naar de reactie van je paar, hond of kat. In het begin kan een hogere dosering nodig zijn, dit product kan veilig in een dubbele dosering gegeven worden, maar verlaag de dosering bij verbetering geleidelijk tot een zo laag mogelijke dosering.

Bij een aantal verdunningen en extracten kan bij de start van de behandeling een kortdurende verergering plaatsvinden. Dit betekent dat je hond of kat reageert op het product. Bij ernstige toename dosering halveren of tijdelijk stoppen en daarna weer rustig opbouwen

Toediening:

Je kan dit product met een plastic spuitje rechtstreeks in de mond of bek geven, eventueel verdund met een beetje water. Bij voorkeur niet tegelijkertijd met een maaltijd omdat het product beter werkt als het wordt opgenomen door het schone mondslijmvlies.

Indien je paar, hond of kat het product niet lekker vindt, kun je de druppels op een klein stukje lekkers gegeven.

Duur van de behandeling:

In een acute situatie is de duur van de behandeling relatief kort. Dit kan variëren van enkele dagen tot 3 weken. Ga bij verbetering nog enige dagen door met toediening van dit product. Bij langdurig ongemak is het effect meestal zichtbaar na 1 tot 3 weken.

Dit product kan blijvend worden gegeven. Het is raadzaam om na iedere 6 tot 8 weken een stopweek in te lassen. Zodoende kan na de stopweek de ‘prikkel’ opnieuw worden aangeboden. Hervat de behandeling direct als daartoe aanleiding is.

Interactie en contra-indicatie:

Tijdens drachtperiode en lactatie altijd in overleg met de behandelend dierenarts toepassen. Tot op heden zijn bijwerkingen van dit product niet bekend of gemeld. Lees voor gebruik altijd eerst de bijsluiter.

Ingrediënten:

Bitterzoet (Dulcamara), Grote wolfsklauw (Lycopodium clavatum), Saffraan (Crocus sativa), Sint-janskruid (Hypericum perforatum), Valkruid (Arnica montana), Houtskool (Carbo vegetabilis), Natrium muriaticum, Zincum metallicum, Bentonite-Montmorillonite, Walnoot (Juglans).

Alcohol 33 %

Bewaren:

Vermijd direct zonlicht en bewaar dit product droog en bij een temperatuur tussen 5-20 °C. Buiten bereik van kinderen houden. De houdbaarheidsdatum staat vermeld linksonder op het etiket of onder het doosje.

Leverbaar in flesje  50 ml.

PH-Strezz PYSTR13040
2 Items