PUUR Auris - Oor 30 ml

PUUR Auris / Oor 30ml voor schone, frisse en gezonde oren.

€ 14,95
uit voorraad leverbaar

 

Verzending binnen 2 werkdagen!

 

Gratis verzending v.a. €75

 

Bel voor advies: 0522-440512

PUUR Auris / Oor 30ml. |  Schone, frisse, gezonde oren.

Dosering: tenzij een arts of therapeut anders voorschrijft:

2 tot 3 x daags (1 ml = 20 druppels) in de uitwendige gehoorgang druppelen.

Hond 2 -5 druppels

Kat 1 - 2 druppels

Voor gebruik goed schudden.

Preventief/onderhoud

1-3 x per week 1 druppel. Indien het in de praktijk lastig is om dit product meerdere malen per dag toe te dienen, volstaat 1 keer per dag of 1 keer per 2 dagen. Geef dan de maximale dosering van één dag. Ook dan is dit product effectief inzetbaar maar kan reactie iets langer uitblijven.

Toediening

Met de bijgeleverde pipet de druppels in de uitwendige gehoorgang druppelen. Eventueel losgekomen oorsmeer met watten uit de oorschelp verwijderen.

Adviezen voor gebruik

Ga bij oorproblemen bij je hond of kat altijd naar de dierenarts om te checken of het trommelvlies intact is, of dat er zich een grasaartje (kruipertje) in de gehoorgang bevindt. Je hond houdt dan meestal zijn kop scheef. Ga ook naar de dierenarts als je hond plotseling doof is, bij evenwichtsstoornissen, of als er bloed uit het oor komt. “Voor schone gezonde oren”, hiermee wordt uitsluitend bedoeld de huid aan de binnenkant van de oorschelp en de uitwendige gehoorgang tot aan het trommelvlies. Indien er haar in de gehoorgang zit dient dit verwijderd te worden om herstel te bespoedigen.

Duur van de behandeling:

In een acute situatie is de duur van de behandeling relatief kort. Dit kan variëren van enkele dagen tot 3 weken. Ga bij verbetering nog enige dagen door met toediening van dit product. Bij langdurig ongemak is het effect meestal zichtbaar na 1 tot 3 weken.

Dit product kan blijvend worden gegeven. Het is raadzaam om na iedere 6 tot 8 weken een stopweek in te lassen. Zodoende kan na de stopweek de ‘prikkel’ opnieuw worden aangeboden. Hervat de behandeling direct als daartoe aanleiding is.

Interactie en contra-indicatie:

Tijdens drachtperiode en lactatie altijd in overleg met de behandelend dierenarts toepassen. Tot op heden zijn bijwerkingen van dit product niet bekend of gemeld. Lees voor gebruik altijd eerst de bijsluiter.

Ingrediënten:

Smalle purperhoed (Echinacea angustifolia), Moerasrozemarijn (Ledum palustre), Echte kamille (Matricaria chamomilla), Mentholum

Bewaren:

Vermijd direct zonlicht en bewaar dit product droog en bij een temperatuur tussen 5-20 °C. Buiten bereik van kinderen houden. De houdbaarheidsdatum staat vermeld linksonder op het etiket of onder het doosje.

Leverbaar in flesje  30 ml.

PR-AURIS
1 Item