PUUR Cranberry 90 caps

PUUR Cranberrry 90 caps. Voor een gezonde blaas en urinewegen.  Supplement is geschikt voor hond en kat.

€ 22,50
uit voorraad leverbaar

 

Verzending binnen 2 werkdagen!

 

Gratis verzending v.a. €75

 

Bel voor advies: 0522-440512

PUUR Cranberrry 90 caps  |   Voor een gezonde blaas en urinewegen.

Dosering:

Eén maal daags

Hond 1 - 3 capsules

Kat 1 capsule

Bevat per capsule: 275 mg Cranberry extract 21:1 en 27,5 mg Vitamine C (als ascorbinezuur)

Toediening:

Je kan het door het voer geven, evt. de capsule openen en het poeder goed mengen met het voer. zorg dat het poeder niet uit de voerbak wordt geblazen. Je kan de capsule ook in iets lekkers stoppen, bvb kaas of worst. Mocht je hond het nog niet lekker vinden, dan evt. vlees of yoghurt proberen.   Bij katten kan het door wat vlees gegeven worden. Vind je kat het niet lekker, dan het vlees met een beetje extra water aanlengen en dosering poeder rustig opbouwen.   Je kan ook de capsule openen, mengen met water en met een doseerspuit rechtstreeks in de bek spuiten.

Duur van de behandeling:

In een acute situatie is de behandeling duur relatief kort. Dit variërt van enkele dagen tot 3 weken. Ga bij verbetering nog enige dagen door met toediening van dit product. Bij langdurig ongemak is het effect meestal zichtbaar na 1 tot 3 weken. Bij verbetering kan je overgaan op een onderhoudsdosering. Dit is meestal de helft van de aangegeven dosering op de verpakking. Hou tijdens het doseren de reactie van je hond of kat goed in de gaten. In het begin kan een hogere dosering nodig zijn, dit product kan je veilig in een dubbele dosering gegeven worden. Verlaag de dosering geleidelijk tot een zo laag mogelijk. in een onderhoudsdosering kan je dit product blijvend worden gegeven.  Hervat de behandeling direct indien daartoe aanleiding is.

Interactie en contra-indicatie:

Tijdens drachtperiode en lactatie altijd in overleg met de behandelend dierenarts toepassen. Tot op heden zijn bijwerkingen van dit product niet bekend of gemeld. Lees voor gebruik altijd eerst de bijsluiter.

Ingrediënten:

Cranberry extract, Vitamine C (L-ascorbinezuur)

Bewaren:

Vermijd direct zonlicht en bewaar dit product droog en bij een temperatuur tussen 5-20 °C. Buiten bereik van kinderen houden. De houdbaarheidsdatum staat vermeld linksonder op het etiket of onder de pot.

Leverbaar in plastic pot met 90 capsules.

PR-cranb. PNCRA12003
1 Item