PUUR Stomac - Maag 100 gr.

PUUR Stomac / Maag 100 gram.  Voor een gezonde maagfunctie, bij overmatige gasvorming in de maag en overmatig gras eten.

€ 18,95
uit voorraad leverbaar

 

Verzending binnen 4 werkdagen!

 

Gratis verzending v.a. €75

 

Bel voor advies: 0522-440512

PUUR Stomac 100 gram  |   Voor een gezonde maagfunctie.

Dosering:

1 - 2 maal daags

Hond > 25 kg  3 maatscheppen

Hond > 10 - 25 kg  2 maatscheppen

Hond < 10 kg

Kat 1 maatschep

1 maatschep bevat ongeveer 0,5 gram

Wanneer het in de praktijk lastig is om Stomac meerdere malen per dag toe te dienen, volstaat 1 keer per dag of 1 keer per 2 dagen. Geef dan de maximale dosering van één dag. Ook dan is dit product effectief inzetbaar maar kan reactie iets langer uitblijven. Zodra je hond of kat weer soepel loopt kan je de dosering verlagen naar de helft van de aangegeven dosering....

Toediening:

PUUR Stomac / Maag kan je door het voer gegeven. Bevochtig het poeder zodat het niet uit de voerbak geblazen wordt.

Zorg voor goede kwaliteit voeding en pas de omstandigheden aan de behoefte van je hond of kat aan. Maagproblemen kunnen het gevolg zijn van stress, probeer dit vermijden.

Duur van de behandeling:

In een acute situatie is de behandeling duur relatief kort. Dit varieert van enkele dagen tot 3 weken. Ga bij verbetering nog enige dagen door met toediening van dit product. Bij langdurig ongemak is het effect meestal zichtbaar na 1 tot 3 weken. Bij verbetering kan je overgaan op een onderhoudsdosering. Dit is meestal de helft van de aangegeven dosering op de verpakking. Hou tijdens het doseren de reactie van je hond of kat goed in de gaten. In het begin kan een hogere dosering nodig zijn, dit product kan je veilig in een dubbele dosering gegeven worden. Verlaag de dosering geleidelijk tot een zo laag mogelijk. in een onderhoudsdosering kan je dit product blijvend worden gegeven.  Hervat de behandeling direct indien daartoe aanleiding is.

Interactie en contra-indicatie:

Tijdens drachtperiode en lactatie altijd in overleg met de behandelend dierenarts toepassen. Tot op heden zijn bijwerkingen van dit product niet bekend of gemeld. Lees voor gebruik altijd eerst de bijsluiter.

Ingrediënten:

Grote engelwortel (Angelica archangelica), Zoethout (Glycyrrhiza glabra), Hop (Humulus lupulus),IJslandsmos (Lichen islandicus), Echte kamille (Matricaria chamomilla), Pepermunt (Mentha piperita), Silybum marianum, Paardebloem (Taraxacum officinale), Gember (Zingiber officinale), Magnesium citraat.

Bewaren:

Vermijd direct zonlicht en bewaar dit product droog en bij een temperatuur tussen 5-20 °C. Buiten bereik van kinderen houden. De houdbaarheidsdatum staat vermeld linksonder op het etiket of onder de pot.

Leverbaar in plastic pot met 100 gram

PR-Stomac PNMAA12058
1 Item