PUUR Tranquil 75 gr.

PUUR Tranquil 75 gram.  Voor ontspanning en rust gedurende een langere periode. Werkt preventief bij veranderde situaties o.a verhuizing, vuurwerk.

€ 18,95
uit voorraad leverbaar

 

Verzending binnen 4 werkdagen!

 

Gratis verzending v.a. €75

 

Bel voor advies: 0522-440512

PUUR Tranquil 75 gram  |   Voor ontspanning en rust gedurende een langere periode.

Dosering:

1 - 2 maal daags

Hond > 25 kg  3 maatscheppen

Hond > 10 - 25 kg  2 maatscheppen

Hond < 10

Kat 1 maatschep

1 maatschep bevat ongeveer 1 gram

Wanneer het in de praktijk lastig is om Tranquil meerdere malen per dag toe te dienen, volstaat 1 keer per dag of 1 keer per 2 dagen. Geef dan de maximale dosering van één dag. Ook dan is dit product effectief inzetbaar maar kan reactie iets langer uitblijven. Bij verbetering kan overgaan worden op een onderhoudsdosering. Dit is meestal de helft van de aangegeven dosering op de verpakking. Kijk bij het doseren van dit product goed naar de reactie van je hond of kat. In het begin kan een hogere dosering nodig zijn, dit product kan veilig in een dubbele dosering gegeven worden. Verlaag de dosering bij verbetering geleidelijk tot een zo laag mogelijke dosering.

Toediening:

PUUR Tranquil / Rust kan je door het voer gegeven. Omdat dit poeder kruiden bevat wordt aanbevolen te starten met een geringe hoeveelheid om je hond of kat te laten wennen aan de smaak. Bevochtig het poeder zodat het niet uit de voerbak geblazen wordt.

Duur van de behandeling:

In een acute situatie is de behandeling duur relatief kort. Dit variërt van enkele dagen tot 3 weken. Ga bij verbetering nog enige dagen door met toediening van dit product. Bij langdurig ongemak is het effect meestal zichtbaar na 1 tot 3 weken. Bij verbetering kan je overgaan op een onderhoudsdosering. Dit is meestal de helft van de aangegeven dosering op de verpakking. Hou tijdens het doseren de reactie van je hond of kat goed in de gaten. In het begin kan een hogere dosering nodig zijn, dit product kan je veilig in een dubbele dosering gegeven worden. Verlaag de dosering geleidelijk tot een zo laag mogelijk. in een onderhoudsdosering kan je dit product blijvend worden gegeven.  Hervat de behandeling direct indien daartoe aanleiding is.

Interactie en contra-indicatie:

Tijdens drachtperiode en lactatie altijd in overleg met de behandelend dierenarts toepassen. Tot op heden zijn bijwerkingen van dit product niet bekend of gemeld. Lees voor gebruik altijd eerst de bijsluiter.

Ingrediënten:

Dong Quai (Angelica sinensis), Hop (Humulus lupulus), Japanse notenboom (Ginkgo biloba), Meidoorn (Crateagus oxyacantha), Sint-janskruid (Hypericum perforatum), L-Tryptofaan, Vitamine B3 (Niacine), Magnesium citraat, Vitamine B6 (Pyridoxine HCI), Zink-L-Methionine.

Bewaren:

Vermijd direct zonlicht en bewaar dit product droog en bij een temperatuur tussen 5-20 °C. Buiten bereik van kinderen houden. De houdbaarheidsdatum staat vermeld linksonder op het etiket of onder de pot.

Leverbaar in plastic pot met 75 gram

PR-tranq. PNRUS22043
1 Item