Gyro van KONG

Weer eens iets anders! Deze voerbal heeft een dikke rode rand van stevig rubber / kunststof en een bal die rond draait in het midden. In die bal stop je de brokjes of het lekkers en de hond gaat er lekker mee aan het werk. Rond de opening, binnen in de bal zijn opstaande stukjes die het bemoeilijken dat de brokjes er te snel uit vallen.

Uitdagend voeren vinden honden leuk... "iets doen voor de kost!"

Mogelijke maten
€ 18,75
Deze optie (kleur, gewicht, maat, etc.) is momenteel niet leverbaar. Pas uw keuze aan.

 

Verzending binnen 4 werkdagen!

 

Gratis verzending v.a. €75

 

Bel voor advies: 0522-440512

Kong Gyro  |  Weer eens iets anders!

Deze voerbal heeft een dikke rode rand van stevig rubber / kunststof en een bal die rond draait in het midden. In die bal stop je de brokjes of het lekkers en de hond gaat er lekker mee aan het werk. Rond de opening, binnen in de bal zijn opstaande stukjes die het bemoeilijken dat de brokjes er te snel uit vallen.


Dit past perfect in onze filosofie dat honden toch wel "iets willen doen voor de kost" om hun eten te verkrijgen, waardoor ze eerder voldaan zijn en makkelijker ontspannen,omdat ze aan het puzzelen worden gezet.

Afmetingen:

Smal: ca.7,5 cm x 12,5 cm
Large: ca. 9,5 x 17 cm


Opening voor de brokjes is bij beide 2cm

De bal is van stevig plastic, maar de dikke rode rand is een stevig soort rubber / kunststof, waardoor het niet dat felle gekletter geeft op een stenen of houten vloer! Erg fijn als ze binnen hun brokjes of lekkers mogen nuttigen (let wel: eventuele onderburen kunnen er nog steeds last van ondervinden).

Let op: zoals bij ieder ander product, dient u uw dier bij het spelen met dit speelgoed in de gaten te houden.

Extra info: Het is geen speeltje om op te laten kauwen; heeft je hond kauwbehoefte, geef een kluif! Ook gooien of laten vallen is niet fijn voor dit speeltje.

Kong-Gyro-S
0 Item

Je bent misschien ook geïnteresseerd in