Kong Classic

De Kong Classic Rood is het beste hondenspeeltje ter wereld! De Kong heeft een unieke vorm, is gemaakt van onverwoestbaar rubber en wordt door miljoenen hondeneigenaren gebruikt.  Onweerstaanbaar speeltje voor elke hond, stuitert als de beste en kan gevuld worden met allerlei soorten voer en hondenkoekjes. Gegarandeerd urenlang speelplezier!

 

Mogelijke maten
€ 13,50
Uit voorraad leverbaar

 

Verzending binnen 4 werkdagen!

 

Gratis verzending v.a. €75

 

Bel voor advies: 0522-440512

De Kong Classic | gebruikt door miljoenen hondeneigenaren.

De kracht van de Kong is de combinatie van de vorm en de mogelijkeid het speeltje met van alles en nog wat te vullen. Het stimuleert het speelgedrag en uw hond is er gegarandeerd uren mee zoet. De Kong wordt door veel gedragstherapeuten en dierenartsen geadviseerd voor het voorkomen en behandelen van gedragsproblemen bij honden. Veel problemen komen voort uit verveling. De Kong beloont uw hond iedere keer en werkt stimulerend om er verder mee te spelen. Ook als uw hond aantal uren alleen moet zijn, vliegt de tijd voorbij al spelend en met het leeglikken van de Kong.

 

supersterk rubber:

De Kong is gemaakt van erg sterk natuurlijk rubber dat bestand is tegen urenlang kauwen door de meest sterke honden. De standaard Kong is gemaakt van rood rubber en is vrijwel onverwoestbaar. En toch is er een nog sterkere variant in zwart rubber.  Zelfs de sterkste hond krijgt de zwarte Kong niet kapot.

 

Afmetingen en maten:

X-Small     5,7 cm voor honden tot 2 kg

Small          7 cm voor honden   tot 9 kg

Medium      8 cm voor honden   7-16 kg

Large       10 cm voor honden 13-30 kg

X-Large    12 cm voor honden 27-41 kg

XX-Large  15 cm voor honden 35 kg en meer

 

Bekijk ook eens dit filmpje!

K-Classic_M
4 Items

Je bent misschien ook geïnteresseerd in