Kong Extreme

De Kong Extreme Zwart is extra sterk en zeer geschikt voor honden die speeltjes snel kapot krijgen. De Kong heeft een uniek vorm, is gemaakt van exra sterk rubber en wordt door miljoenen hondeneigenaren gebruikt. Een gegarandeerd succes!

Mogelijke maten
€ 14,75
Uit voorraad leverbaar

 

Verzending binnen 4 werkdagen!

 

Gratis verzending v.a. €75

 

Bel voor advies: 0522-440512

Supersterk rubber.

De Kong Extreme Zwart is gemaakt van extra sterk rubber, waardoor deze zeer geschikt is voor honden die speeltjes snel kapot krijgen. Garantie dat de Kong Extreme niet kapot gaat heeft u niet, maar wel de kans dat dit speeltje langer mee gaat dan andere speeltjes.

 

De kracht van de kong.

De kracht van de Kong is de combinatie van de vorm en de mogelijkeid het speeltje met van alles en nog wat te vullen. Het stimuleert het speelgedrag en uw hond is er gegarandeerd uren mee zoet. De Kong wordt door veel gedragstherapeuten en dierenartsen geadviseerd voor het voorkomen en behandelen van gedragsproblemen bij honden. Veel problemen komen voort uit verveling. De Kong beloont uw hond iedere keer en werkt stimulerend om er verder mee te spelen. Ook als uw hond aantal uren alleen moet zijn, vliegt de tijd voorbij al spelend en met het leeglikken van de Kong.

 

Afmetingen en maten:

Small           7 cm voor honden   tot 9 kg

Medium       8 cm voor honden   7-16 kg

Large        10 cm voor honden 13-30 kg

X-Large    12 cm voor honden  27-41 kg

XX-Large  15 cm voor honden  35 kg en meer

 

Bekijk ook eens dit filmpje!

K-Extreme_M
4 Items

Je bent misschien ook geïnteresseerd in