KONG HOPZ

Deze voerbal is van zacht / stevig rubber - kunststof. In de voerbal stop je brokjes of het lekkers en de hond gaat er lekker mee aan het werk. De bal zorgt voor onvoorspelbare bewegingen, waardoor het nog leuker wordt. Uitdagend voeren vinden honden leuk... "iets doen voor de kost!" 

Mogelijke maten
€ 10,95
Uit voorraad leverbaar

 

Verzending binnen 2 werkdagen!

 

Gratis verzending v.a. €75

 

Bel voor advies: 0522-440512

Kong HOPZ | de voerbal met onvoorspelbare bewegingen

Deze voerbal is van zacht / stevig rubber - kunststof. In de voerbal, boven en onderkant stop je brokjes of het lekkers en de hond gaat er lekker mee aan het werk. De bal zorgt voor onvoorspelbare bewegingen en de bal bevat nog een pieper voor nog meer speelplezier.

Dit past perfect in onze filosofie dat honden toch wel "iets willen doen voor de kost" om hun eten te verkrijgen, waardoor ze eerder voldaan zijn en makkelijker ontspannen,omdat ze aan het puzzelen worden gezet.

Leverbaar in S & L

Afmetingen Small: ca. 11 cm x 8 cm

Afmetingen Large: ca. 15 cm x 12 cm

De hopz is van stevig soort rubber / kunststof, maar toch zacht waardoor het niet dat felle gekletter geeft op een stenen of houten vloer! Erg fijn als ze binnen hun brokjes of lekkers mogen nuttigen (let wel: eventuele onderburen kunnen er nog steeds last van ondervinden).

Let op: zoals bij ieder ander product, dient u uw dier bij het spelen met dit speelgoed in de gaten te houden.

K-Hopz-S
1 Items

Je bent misschien ook geïnteresseerd in