Kong Replay - voerdispenser

Weer eens iets anders! Zodra je hond de voerdispenser laat bewegen, rolt deze weer terug. Door het bewegen vallen de brokjes  uit de opening, zodat dat niet alle brokjes in 1 keer kunnen worden opgegeten. Er moet mee worden gespeeld. Door het voer in de beide opening aan de zijkant te doen en heen en weer te schudden, verdwijnen de brokjes in de cilinder.

Mogelijke maten
€ 16,95
Momenteel niet leverbaar. Bel ons voor actuele levertijd!


 

Verzending binnen 2 werkdagen!

 

Gratis verzending v.a. €75

 

Bel voor advies: 0522-440512

Kong Replay  |  Voerdispenser die terugrolt

Weer eens iets anders! Zodra je hond de voerdispenser laat bewegen, rolt deze weer terug. Door het bewegen vallen de brokjes  uit de opening, zodat dat niet alle brokjes in 1 keer kunnen worden opgegeten. Er moet mee worden gespeeld. Door het voer in de beide opening (het groene dopje kan je eraf halen) aan de zijkant te doen en heen en weer te schudden, verdwijnen de brokjes in de cilinder.


Dit past perfect in onze filosofie dat honden toch wel iets van moeite moeten doen om hun eten te verkrijgen, waardoor ze eerder voldaan zijn en makkelijker ontspannen,omdat ze aan het puzzelen worden gezet.

Afmetingen:

Small lengte 18 cm ø 10 cm (geschikt voor honden tot ong. 18 kg)
Large lengte 22 cm ø 12 cm
( geschikt honden zwaarder dan 16 kg)

Het materiaal is een stevig soort rubber / kunststof, waardoor het niet dat felle gekletter geeft op een stenen of houten vloer! Erg fijn als ze binnen hun brokjes of lekkers mogen nuttigen (let wel: eventuele onderburen kunnen er nog steeds last van ondervinden).

Let op: zoals bij ieder ander product, dient u uw dier bij het spelen met dit speelgoed in de gaten te houden.

kong-replay-S

Je bent misschien ook geïnteresseerd in