Kong Wobbler

De Kong Wobbler is de 'automaat' voor voer en snoepjes en maakt schommelbewegingen zodra uw hond het speeltje aanraakt met zijn snuit of poot waardoor de snoepjes eruit vallen. De Kong Wobbler biedt uren speelplezier.

 

 

Mogelijke maten
€ 26,98
Uit voorraad leverbaar

 

Verzending binnen 5 werkdagen!

 

Gratis verzending v.a. €75

 

Bel voor advies: 0522-440512

De Kong Wobbler

De Kong Wobbler is gemaakt van sterk kunstof, niet van rubber zoals de orginele Kongs. De onderkant kunt u losdraaien en vullen met voer of snoepjes. De onderkant is verzwaard zodat de Kong Wobbler automatisch rechtop komt te staan en niet volledig omgerold kan worden. Honden leren snel dat ze door het aanraken van de Wobbler snoepjes uit de Kong krijgen, maar door de niet voorspelbare bewegingen wordt het nooit saai en wordt het zelfs een uitdaging voor oudere honden. Door uw hond te voeren met de Kong Wobbler in plaats van de voerbak doet uw hond er langer over om zijn voer op te eten en krijgt hij automatisch lichaamsbeweging. Zeer geschikt voor honden die moet afvallen. 

Hoe werkt de Kong Wobbler?

U draait de bovenkant los, vult de bodem met droog hondenvoer of snoepjes en draait de Wobbler weer goed dicht. Moedig uw hond aan de Wobbler te bewegen zodat de snoepjes of voer eruit komen.  De Wobbler kunt u reinigen onder kraan en de bovenkant mag ook in de vaatwasser.

 

De Kong Wobbler is leverbaar in 2 maten Small en Large

S  afmeting  ca. 15 x 11 cm  is geschikt voor honden met een gewicht  ca. 1-15 kg

L  afmeting ca. 19 x 13cm is geschikt voor honden met een gewicht tot ca. 25 kg

 

Bekijk ook eens dit filmpje!

 

Let op: zoals bij ieder ander product, dient u uw dier bij het spelen met dit speelgoed in de gaten te houden.

K_Wobbler_L
2 Items