• Aanbieding!
  • -50%

Treat Toy - Hero PUPPY

UITLOPEND Echt weer iets leuks voor de super kleine hondjes en puppies! Een rubber speeltje, dat je kunt vullen met brokjes, smeerkaas, enz., maar waar je ook mee kunt gooien, voor een leuk interactief spel. De speeltjes stuiteren n.l. alle kanten op dus nooit voorspelbaar waar het heen gaat!

Uitvoering
€ 7,35
€ 3,68 50% korting
Uit voorraad leverbaar

 

Verzending binnen 2 werkdagen!

 

Gratis verzending v.a. €75

 

Bel voor advies: 0522-440512

UITLOPEND - Hero Puppy Treat Dispensers

Echt weer iets leuks voor de super kleine hondjes en pups! Een rubber speeltje, dat je kunt vullen met brokjes, smeerkaas, enz., maar waar je ook mee kunt gooien, voor een leuk interactief spel. De speeltjes stuiteren n.l. alle kanten op dus nooit voorspelbaar waar het heen gaat!

Variant "KREEFT"
(fabrikant heeft deze geen naam gegeven, en wij zien er een cartooneske kreeft in ;-) )

  • Afmetingen: 10*7*3,5cm
  • Heeft een holle bek waar snoepjes in kunnen; door op het speeltje te kauwen komen de snoepjes door de bek weer naar buiten.

Variant "SLAK"
(fabrikant heeft ook deze geen naam gegeven en wij zien er een slakkenhuis in ;-) )

  • Afmetingen: 7.5*7cm
  • Aan één zijde zijn gleufjes (het slakkenhuis) war kleine brokjes tussen gestopt kunnen worden, of bvb pate of smeerkaas in gesmeerd kan worden.

In beide gevallen moet de hond moeite doen om het lekkers er tussenuit te krijgen; daardoor daag je je hond mentaal uit en zal deze zich makkelijker kunnen ontspannen.

!!! LET OP !!! Dit is een INTERACTIEF speeltje: GEEN kauwspeelgoed; daar zijn prachtige botten voor te koop.... laat NOOIT speeltjes zomaar slingeren, dan gaan ze het langste mee EN ze blijven hun waarde behouden.

Ken je hond: is het een sloper, voedt dan jezelf op: altijd toezicht en... RUIM OP!

HERO-PUP_kreeft-64023
4 Items