Om je beter van dienst te zijn maakt Dandy Dog gebruik van cookies.
Verberg deze melding
close
Training

Trainen van honden is een belangrijk onderdeel om een band te vormen tussen hond en baas. In deze categorie bieden wij alles aan wat jou bij die training zou kunnen helpen. Trainingstasjes (voerbuidels / beloningstasjes), trainingshulpmiddelen (clickers, targets en -sticks), beloningssnoepjes (kleine lekker trainingssnoepjes), maar ook chasers e...

Trainen van honden is een belangrijk onderdeel om een band te vormen tussen hond en baas. In deze categorie bieden wij alles aan wat jou bij die training zou kunnen helpen. Trainingstasjes (voerbuidels / beloningstasjes), trainingshulpmiddelen (clickers, targets en -sticks), beloningssnoepjes (kleine lekker trainingssnoepjes), maar ook chasers en trekspeeltjes! Kortom: let's train!

Meer

Training  Er zijn geen producten in deze categorie.

Subcategorieën

 • Trainingstasjes
  Er zijn heel veel verschillende soorten trainingstasjes. De tasjes die wij verkopen staan wij voor 100% achter. Zelf getest of door collega honden-professionals aanbevolen.
 • Trainingssnoepjes

  U werkt voor een salaris, uw hond voor iets wat hij / zij echt waardeert: lekkere (verantwoorde) snoepjes... of natuurlijk een (bal)spel als uw hond niet echt in voer is geïnteresseerd. Een 'braaf' of een 'goed zo' is leuk (en nodig, net zoals u af en toe een blijk van waardering wilt van uw werkgever) maar de beloning is de kers op de taart (uw salaris). Let er wel altijd op dat u rekening houdt met het dagelijkse rantsoen voer!

 • Motiveren

  Sommige honden moeten echt gemotiveerd worden om tot een training te kunnen komen. Daar hebben we deze producten voor!

 • Apporteren

  Apporteren is één van de leukste dingen die je met je hond kunt doen! Leuk spelletje, het schept een band en ook nog eens handig als je iets laat vallen en je hond raapt het voor je op! Bij veel hondenscholen zijn leuke apporteer-workshops te volgen waar op diverse manieren een apport wordt aangeleerd. het is uiteindelijk ook net wat je er later mee wil doen!

 • Hulpmiddelen

  Diverse artikelen welke u kunnen helpen met trainen. Bvb clicker en targetstick.