• Aanbieding!
  • -50%

K9Coozie - Chase 'n Chomp

UITLOPEND K9 Coozie voor alle honden die dol zijn op petflessen, maar ook lekker willen bijten op iets (en voor baasjes die graag iets langer met de fles willen doen. De Coozie schuif je heel simpel over de fles heen (de meeste standaard halve literflesjes) en is direct klaar voor gebruik... Plug&Play.

Mogelijke maten
€ 9,95
€ 4,98 50% korting
Uit voorraad leverbaar

 

Verzending binnen 4 werkdagen!

 

Gratis verzending v.a. €75

 

Bel voor advies: 0522-440512

UITLOPEND - K9Coozie - Chase 'n Chomp

K9 Coozie voor alle honden die dol zijn op petflessen, maar ook lekker willen bijten op iets (en voor baasjes die graag iets langer met de fles willen doen. De Coozie schuif je heel simpel over de fles heen (de meeste standaard halve literflesjes) en is direct klaar voor gebruik... Plug&Play.

De halve K9 Coozie is ong 6cm breed en bedekt de fles sechts gedeeltelijk, voor honden die het gekraak van de petfles helemaal geweldig vinden.

De hele K9 Coozie bedekt bijna de hele fles (13cm), meer voor honden die gewoon lekker willen bijten op iets, maar deze ook ULTIEM voor een zacht aport aanleren!! Met de fles kun je heel makkelijk de hond leren niet te hard te bijten in dat wat geapporteerd moet worden, want een kraak van de fles is te hard.

Afmeting: l x b ca  23 x 7,5 cm.

The K9Coozie is nagenoeg met elk standaard waterflesje opnieuw te vullen. ... wat is een mooier tweede leven dan het flesje voor een hondenspeeltje te gebruiken?

IN DE ZOMER kun je de K9 Coozie over een fles bevroren water schuiven zodat de hond wat verkoeling krijgt.

!!! LET OP !!! Dit is een INTERACTIEF speeltje: GEEN kauwspeelgoed; daar zijn prachtige botten voor te koop.... laat NOOIT speeltjes zomaar slingeren, dan gaan ze het langste mee EN ze blijven hun waarde behouden.

Ken je hond: is het een sloper, voedt dan jezelf op: altijd toezicht en... RUIM OP!

CAI-60055
1 Items

Je bent misschien ook geïnteresseerd in