Pocket Bright Fauxtastic Bungee - Tug-e-Nuff

Imitatievacht met bungee in zakformaat!

Een combinatie voor een onwijs leuk trekspel tussen jou en je hond. En dankzij het stevige elastische tussenstuk, worden de schokken in jouw schouder, maar ook in de nek van jouw hond opgevangen voor meer comfort ;-) Makkelijk en snel weg te bergen in je jas o.i.d.

NU OOK KLEURKEUZE HANDVAT MOGELIJK!

Mogelijke kleuren
€ 21,50
Uit voorraad leverbaar

 

Verzending binnen 5 werkdagen!

 

Gratis verzending v.a. €75

 

Bel voor advies: 0522-440512

Pocket Bright Fauxtastic Bungee - Tug-e-Nuff

Imitatievacht met bungee in zakformaat!

Een combinatie voor een onwijs leuk trekspel tussen jou en je hond. En dankzij het stevige elastische handvat, worden de schokken in jouw schouder, maar ook in de nek van jouw hond opgevangen voor meer comfort ;-) Makkelijk en snel weg te bergen in je jas o.i.d.

Het speeltje is ongeveer 30cm lang
- elastisch handvat is ong. 15cm
- imitatievacht is ong. 15cm

NU OOK KLEURKEUZE HANDVAT MOGELIJK!

To play or not to play | TugTouw spel inzetten als beloning.
Waarom het gebruik van een TugTouw? Samen spelen versterkt de band tussen u en uw hond. Uw hond maakt door het spel meer contact met u. U heeft immers iets wat hij graag hebben wil. Het Engelse spreekwoord luidt niet voor niets: ‘Who plays together, stays together’. Alleen wandelen met een hond is niet voldoende, hij heeft ook mentale uitdaging nodig. Samen spelen levert dus tal van voordelen op en het is bovenal erg leuk om te doen!

BELANGRIJK: Pocket Bright Fauxtastic Bungee is NIET geschikt om je hond zonder toezicht mee te laten spelen. Berg het op na gebruik!

TEN-9707-oranje
6 Items